Search
Close this search box.

mestna občina slovenj gradec

FOTO in VIDEO: Otvorili nove prostore Fakultete za zdravstvene in socialne vede Slovenj Gradec

Fakulteta, ki je bila pred 15 leti ustanovljena kot Visoka šola za zdravstvene vede Slovenj Gradec, v letu 2018 pa se je preoblikoval v fakulteto, nove prostore uporablja že od novembra lani, danes pa so jih tudi uradno odprli. Pred tem so imeli prostore na drugi lokaciji v mestu, ki pa so z leti in širitvijo programa postali pretesni. Nove pridobitve so zelo veseli in jo bodo s pridom uporabljali.

Preberi »

FOTO in VIDEO: Potekal je novoletni sprejem župana Mestne občine Slovenj Gradec Tilna Kluglerja

Na tradicionalnem novoletnem sprejemu, ki ga je danes, 9. januarja 2024, v Hotelu Vabo v Slovenj Gradcu gostil župan Tilen Klugler, se je tudi letos zbralo veliko število predstavnic in predstavnikov gospodarstva, izobraževalnih ustanov, medijev, javnih zavodov, podjetnikov, poslovnih partnerjev in mnogih drugih, ki so ob izteku starega leta in v pozdrav novemu letu nazdravili z željo, da se uresničijo zastavljeni cilji, načrti in želje, ki so si jih zadali za to leto.

Preberi »

FOTO: Duo Maraaya povsem prevzel občinstvo v Slovenj Gradcu

Slovenj Gradec so sinoči obiskovalci iz cele Koroške, napolnili do zadnjega kotička. Za čudovito vzdušje so poskrbeli učenci in učenke Glasbene šole Slovenj Gradec ter Plesna šola Apollo. Vrhunec dogajanja pa sta na oder prinesla Marjetka in Raay, ki sta občinstvo dobesedno očarala in povsem prevzela.

Preberi »

Dogodki