medalja

Tokio luč na koncu tunela

Sloveniji po predvidevanjih tri do štiri medalje. Kar nekaj spletnih strani se ukvarja z napovedovanjem, koliko medalj bo na OI osvojila posamična država. Olympicmedalspredictions Sloveniji napoveduje štiri odličja, Bestsports pa tri. Obe spletni strani sta na prvo mesto postavili ZDA.

Preberi »

Koroški judoisti na mednarodnem turnirju v Dravogradu do sedmih odličij

V soboto je v Športni dvorani ŠPIC D v Dravogradu potekal 4. mednarodni turnir v judu Junior & Senior Koroška open 2021. Na turnirju je v starostnih kategorijah mladincev in mladink ter članov in članic nastopilo 193 tekmovalcev iz 23 klubov in 11 držav. V skupnem seštevku točk so tekmovalci JK Acron Slovenj Gradec tekmovanje zaključili na 5. mestu, priborili so si kar 7 medalj.

Preberi »

Koroške atletinje in atleti sezono otvorili z osmimi medaljami

Danes je v Velenju potekal Atletski pokal Slovenije za mlajše mladince in mladinke. Uspešni so bili tudi koroški atleti in atletinje. Športniki slovenjgraškega atletskega kluba so domov prinesli kar šest medalj, športniki Koroškega atletskega kluba in Atletskega kluba Radlje ob Dravi pa vsak po eno.

Preberi »

Korošci blesteli na državnem prvenstvu na Ravnah

Včeraj je na Ravnah na Koroškem potekalo državno prvenstvo v judo katah, ki sta ga v sodelovanju z Judo zvezo Slovenije organizirala Judo zveza Koroške in Judo klub Ravne. Prvenstvo je zaradi varnostnih ukrepov, povezanih s COVID-19, potekalo brez prisotnosti gledalcev, udeležila pa se ga je tudi številčna ekipa tekmovalcev s Koroške.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.