Search
Close this search box.

lumar hiše

Lumar – Top 10 hiš po vašem izboru

Ob koncu leta so v Lumarju pripravili nabor hiš, po katerih ste največ povpraševali. Odražajo duh časa in izpolnjujejo pričakovanja po visokem udobju bivanja. Naj vam bodo v navdih, ko razmišljate o svojem novem domu.

Preberi »

150 m2 in maksimalno ugodje bivanja: montažna hiša za mlado družino

Arhitekt Miha Završnik je v sklopu Lumarjevega arhitekturnega biroja zasnoval hišo, ki ni le streha nad glavo. Je racionalno izrabljen, kakovostno naravno osvetljen in energetsko učinkovit dom, ki svoja vrata široko odpira proti naravi. Hiša Primus L-150, kot so jo poimenovali, je navdušila mlado družino, ki jo je zgradila na svoji prelepi vaški parceli. Novi dom zdaj družini omogoča maksimalno udobje brez velikih stroškov.

Preberi »

Dvokapna predmestna hiša z dovršenim interierjem

Sredi predmestja večjega mesta stoji na videz navadna dvokapnica, ki pa v sebi skriva številna presenečenja. Široki napušči, ki ščitijo teraso pred dežjem, dvovišinska jedilnica, velike steklene površine, ki v prostor prepuščajo naravno svetlobo, in nadgradnja s pametnimi inštalacijami so le nekatere odlike, ki jih najprej opazimo in ki dajejo bivanju v tej hiši prav posebno ugodje.

Preberi »

Lumar – na ogled prva slovenska certificirana aktivna hiša

V podjetju Lumar v četrtek, 16. novembra 2023, med 12.00 in 17.00 uro, pripravljajo nov zanimiv dan odprtih vrat v okviru Lumar Zero Emission Tour. Na ogled bo prva slovenska certificirana aktivna hiša Lumar Primus-R 150 EDITION, ki na celovit način obravnava ključne izzive trajnostne gradnje in bivanja brez emisij. Hiša bo na ogled v Dragomlju pri Domžalah.

Preberi »

Atrijska hiša na padajoči parceli

Mlada družina je na Dolenjskem kupila parcelo, ki na eni strani strmo pada proti cesti. Želeli so jo karseda funkcionalno izkoristiti, a se hkrati ne odreči želji po pritlični, atrijski hiši.

Preberi »

Dogodki