Kronika

Prometna nesreča s smrtnim izidom

V sredo ob 12.10 se je na regionalni cesti oziroma kranjski obvoznici v Kranju zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 37-letni voznik, so sporočili z Generalne policijske uprave. Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 138 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, 12 nesreč se je končalo z lahkimi poškodbami.

Preberi »

V nesreči s strelnim orožjem umrl 24-letni policist

Na policijski postaji Krško se je danes zgodila nesreča s strelnim orožjem, v kateri je življenje izgubil 24-letni policist. Trenutno poteka intenzivna preiskava vseh okoliščin dogodka. Več podrobnosti bo predvidoma znanih po izjavi v. d. generalnega direktorja policije Boštjana Lindava in direktorja PU Novo mesto Janeza Ogulina ob 13. uri.

Preberi »

Ženska v newyorškem zavetišču zabodla sinova

Newyorški policisti so v soboto v stanovanju v zavetišču za brezdomce v Bronxu našli hudo ranjena 11-mesečnega in 3-letnega dečka, ki ju je zabodla njuna mati. Dečka so z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico, a sta med prevozom umrla.

Preberi »

Mladoletni Avstrijec s prometnimi znaki v prtljažniku bežal pred policisti

Murskosoboški policisti so pridržali mladoletnega avstrijskega državljana, ki je v Murski Soboti brez vozniškega dovoljenja vozil neregistrirano vozilo. Ko so ga poskušali zaustaviti, je pred njimi zbežal, vmes je tudi zapustil vozilo. V njem sta ostala sopotnika in dva, najverjetneje ukradena prometna znaka, so sporočili s PU Murska Sobota.

Preberi »

Prometna nesreča s smrtnim izidom

V sredo ob 8.55 se je izven naselja Martinjak na območju Občine Cerknica zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 72-letni voznik osebnega avtomobila, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Preberi »