kolesarjenje

Roglič med dvema morjema v lov za Neptunov trizob

Slovenski kolesarski as Primož Roglič (Jumbo-Visma) bo danes začel sezono po dolgih pripravah in okrevanju po operaciji rame. Na kolo bo sicer sedel 14 dni prej od pričakovanj na dirki od Tirenskega do Jadranskega morja. Po sedmih etapah v nedeljo zmagovalca čaka Neptunov trizob, ki je bil zadnji dve leti v lasti Tadeja Pogačarja.

Preberi »

Nosilci za kolesa – nasveti pred nakupom

Kolesa postajajo obvezna oprema na dopustu, vse pogosteje pa se z njimi odpravljamo tudi na enodnevne izlete. Transport koles je v tem primeru najbolj enostaven s pomočjo različnih nosilcev za kolesa. Ali veste, katerega izbrati?

Preberi »

Letos že 4. skok na Strojno

Tudi letos bo Mladinski svet Ravne na Koroškem organiziral tradicionalni Skok na Strojno in sicer v soboto, 27. 8. 2022, s startom pred Mladinskim domom v Strojnski Reki.

Preberi »

Od Mežice do Črne na Koroškem bodo zgradili kolesarsko povezavo

Zgornja Mežiška dolina bo v nekaj letih dobila dolinsko kolesarsko povezavo. V teku je javno naročilo za izbiro izvajalca del za dokončanje rekonstrukcije ceste med Mežico in Črno na Koroškem in za hkratno izgradnjo državne kolesarske povezave na tem odseku. Za potrebe kolesarske povezave bodo zgradili pet brvi preko reke Meže.

Preberi »

Vrhunec koroškega MTB vikenda je pred nami

V nedeljo bo še zadnja priložnost tega tedna za ogled voženj najboljših tekmovalcev v enduru, ki so na Peci že danes pokazali zelo divje manevre, jutri pa se selijo še na Jamnico. Več o današnjem in jutrišnjem dogajanju v prilogi.

Preberi »