kolesar

V Slovenj Gradcu padla kolesarka, ki se je izogibala mački. V Podvelki zapeljal z avtom na bok. Na Prevaljah policisti obravnavali vinjenega voznika

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 211 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih, dva nujna. 12 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, dva s področja mejnih zadev in tujcev, 26 s področja prometne varnosti in 20 s področja javnega reda in miru.

Preberi »

V Dravograd se je huje poškodoval vinjen kolesar. Na Ravnah neznani storilec ukradel orodje

Na komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 287 klicev občanov. 72 klicev je bilo interventnih. 9 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 31 s področja prometne varnosti in 20 s področja javnega reda in miru. S področja cestnega prometa so obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, dve z lažjimi telesnimi poškodbami in 10 z materialno škodo.

Preberi »

S kolesi po Koroški in širše tudi letos ob podpori vlaka in avtobusa

V podporo vse bolj priljubljenemu kolesarjenju so pristojni tudi letos uredili javne prevoze za kolesarje po Koroški in širše. Med Velenjem in Labotom ob koncih tedna vozi Štrekna bus, po koroški železniški progi pa vlak, ki v preurejenih vagonih sprejema tudi kolesa. Letos vozi ob sobotah in v nedeljo, 15. avgusta, a do Pliberka samo še danes.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.