judo

Slovenija ima novo medaljo

Slovenija ima novo medaljo in sicer srebrno, že tretjo po vrsti na 32. poletnih olimpijskih igrah. Zanjo je poskrbela Tina Trstenjak. To je že šesta olimpijska

Preberi »

Koroški judoisti na mednarodnem turnirju v Dravogradu do sedmih odličij

V soboto je v Športni dvorani ŠPIC D v Dravogradu potekal 4. mednarodni turnir v judu Junior & Senior Koroška open 2021. Na turnirju je v starostnih kategorijah mladincev in mladink ter članov in članic nastopilo 193 tekmovalcev iz 23 klubov in 11 držav. V skupnem seštevku točk so tekmovalci JK Acron Slovenj Gradec tekmovanje zaključili na 5. mestu, priborili so si kar 7 medalj.

Preberi »

Žan Boženk in Nuša Perovnik mladinska državna prvaka v judu

V Slovenj Gradcu sta v organizaciji JK Acron Slovenj Gradec in Judo zveze Slovenije potekali Državno prvenstvo za mladince in mladinke ter Pasovno državno prvenstvo. Tekmovanje je bilo zaprto za gledalce, ki pa so si lahko dvoboje ogledali preko interneta, saj je organizator poskrbel za prenos v živo. Uspešni so bili tudi koroški judoisti, ki so osvojili 8 odličij ter dva osvojena naslova državnih prvakov. Zasluženo so postali druga najuspešnejša ekipa tekmovanja.

Preberi »

Izjemen uspeh Jevgenije Gajić in ostalih koroških judoistov v Mariboru

V soboto je v Mariboru potekal 60. tradicionalni memorial za Baumgartnov pas, kjer so nastopili tudi predstavniki Judo kluba Acron Slovenj Gradec. Na tekmovanju, ki se ga je udeležilo 234 tekmovalcev iz 35 klubov in 3 držav so odlično nastopili korošci, ki so skupaj osvojili 14 medalj. To je zadostovalo, da so med vsemi klubi po številu medalj zasedli drugo mesto, takoj za veliko številčnejšo ekipo JK Bežigrad.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.