Search
Close this search box.

donacija

Tovarna zdravil Krka oddelku za pediatrijo slovenjgraške bolnišnice donirala transportni inkubator za novorojenčke

Krka, tovarna zdravil, d. d., Novo mesto je Otroškemu oddelku Splošne bolnišnice Slovenj Gradec podarila transportni inkubator za novorojenčke. Krka, katere temeljno poslanstvo je že 70 let omogočati ljudem zdravo in kakovostno življenje, se je ob svojem jubileju odločila pomagati številnim slovenskim zdravstvenim ustanovam. Donacije je namenila obema kliničnima centroma in še desetim slovenskim bolnišnicam. Z donacijo Oddelku za pediatrijo Splošne bolnišnice Slovenj Gradec bo pomagala najmlajšim – našim najmanjšim borcem.

Preberi »

V Slovenj Gradcu Hiša novega začetka že dobiva obliko (FOTO in VIDEO)

Montažno hišo, ki jo je za eno od družin, prizadetih v lanski ujmi, doniralo podjetje Pergola s partnerji, so začeli v Slovenj Gradcu danes postavljati. Pod streho bo v nekaj dneh, vseljiva pa predvidoma maja. Medtem na občini, ki je prispevala zemljišče, še nimajo informacije, katera družina bi se lahko vanjo vselila.

Preberi »

Na dobrodelnem koncertu Klic dobrote zbrali 241.000 evrov za družine v stiski

Med dobrodelnim koncertom Klic dobrote, ki je v organizaciji Slovenske Karitas in Radiotelevizije Slovenija v četrtek potekal v Celju, so za slovenske družine v stiski zbrali 241.093 evrov. Velik del zbranih sredstev bodo letos namenili družinam, ki so jih prizadele poplave. Sredstva na posebni telefonski številki 01 300 59 60 zbirajo še naprej.

Preberi »

Dogodki