direktor

Nadzorniki Elektra Maribor razrešili Borisa Soviča

Nadzorni svet Elektra Maribor je na današnji seji po za zdaj še neuradnih informacijah časnika Večer razrešil dosedanjega predsednika uprave Borisa Soviča, ki je bil na tem položaju vse od leta 2012. Na njegovo mesto naj bi nadzorniki začasno kot vršilca dolžnosti imenovali dosedanjega predsednika nadzornega sveta Jožeta Hebarja.

Preberi »

Janez Rupnik imenovan za začasnega direktorja PU Ljubljana

Generalni direktor policije Anton Olaj je z današnjim dnem na mesto direktorja Policijske uprave (PU) Ljubljana začasno imenoval Janeza Rupnika, je zapisano na spletni strani policije. Rupnik je bil dosedanji pomočnik direktorja uprave uniformirane policije na Generalni policijski upravi.

Preberi »

Sindikat novinarjev napoveduje možnost stavke zaradi dogajanja z STA

V Društvu novinarjev Slovenije (DNS) opozarjajo, da stanje na Slovenski tiskovni agenciji (STA) po odstopu Bojana Veselinoviča s položaja direktorja še ni bilo bolj alarmantno kot v tem trenutku. Nasilje, ki ga doživljajo novinarji STA zadnje leto dni s strani vlade, je po oceni DNS nezaslišano in je nedopusten poseg v medijsko svobodo.

Preberi »

Lavre predstavil načrte s slovenjgraško bolnišnico in spregovoril o imenovanju strokovnega vodstva

Janez Lavre, ki je po devetih mesecih ponovno prevzel vodenje Splošne bolnišnice Slovenj Gradec, je na današnji novinarski konferenci predstavil prve aktivnosti, tudi kadrovske, in načrte, med katerimi v ospredje postavlja možnost gradnje nove bolnišnice. Kandidata za v. d. strokovnega direktorja že ima. Ponovil je pripravljenost na sodelovanje.

Preberi »

Vlada soglaša z imenovanjem Lavreta za direktorja Splošne bolnišnice Slovenj Gradec

Potem, ko je svet Splošne bolnišnice Slovenj Gradec na tajnem glasovanju izmed dveh kandidatov za direktorja bolnišnice 12. januarja 2021 imenoval nekdanjega direktorja Janeza Lavreta, je soglasje k imenovanju danes podala še vlada. Vlada je tudi razrešila dosedanjega in imenovala novega predstavnika ustanovitelja v svetu javnega zdravstvenega zavoda slovenjgraške bolnice.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.