direktor

Lavre predstavil načrte s slovenjgraško bolnišnico in spregovoril o imenovanju strokovnega vodstva

Janez Lavre, ki je po devetih mesecih ponovno prevzel vodenje Splošne bolnišnice Slovenj Gradec, je na današnji novinarski konferenci predstavil prve aktivnosti, tudi kadrovske, in načrte, med katerimi v ospredje postavlja možnost gradnje nove bolnišnice. Kandidata za v. d. strokovnega direktorja že ima. Ponovil je pripravljenost na sodelovanje.

Preberi »

Vlada soglaša z imenovanjem Lavreta za direktorja Splošne bolnišnice Slovenj Gradec

Potem, ko je svet Splošne bolnišnice Slovenj Gradec na tajnem glasovanju izmed dveh kandidatov za direktorja bolnišnice 12. januarja 2021 imenoval nekdanjega direktorja Janeza Lavreta, je soglasje k imenovanju danes podala še vlada. Vlada je tudi razrešila dosedanjega in imenovala novega predstavnika ustanovitelja v svetu javnega zdravstvenega zavoda slovenjgraške bolnice.

Preberi »

Svet slovenjgraške bolnišnice za direktorja imenoval Janeza Lavreta

Svet Splošne bolnišnice Slovenj Gradec je na tajnem glasovanju izmed dveh kandidatov za direktorja bolnišnice danes imenoval nekdanjega direktorja Janeza Lavreta. Soglasje k imenovanju mora podati še vlada. Strokovna direktorica Jana Makuc je po razglasitvi rezultatov sporočila, da z Lavretovo potrditvijo odstopa kot strokovna direktorica.

Preberi »

Strokovni svet slovenjgraške bolnišnice meni, da trenutni čas ni primeren za menjave v vodstvu

Pred torkovo sejo sveta slovenjgraške bolnišnice, ki ima na dnevnem redu odločanje o direktorju, je strokovni svet opozoril, da menjava vodstva v času epidemije covida-19 lahko ogrozi delovanje zavoda ter da se ne strinja z načinom dela sveta zavoda, “ki si z menjavami članov v zadnjih trenutkih zagotavlja politično večino”, ne sliši pa zaposlenih.

Preberi »

prijavi se

prijavi se v svoj račun