covid-19

V UKC Maribor opozarjajo na nujnost pomoči osebja iz drugih bolnišnic

V UKC Maribor so sredi julija po nekajtedenskem premoru ponovno vzpostavili enoto za zdravljenje okuženih z novim koronavirusom. Trenutno se pri njih zdravi 11 takšnih bolnikov, pospešeno se pripravljajo tudi na nadaljnje soočanje z epidemijo. Ob tem direktor Vojko Flis opozarja, da nujno rabijo pomoč osebja iz drugih bolnišnic.

Preberi »

Za Maribor in Olimpijo so zdajšnja karantenska pravila pretirana

Največja slovenska nogometna kluba Maribor in Olimpija sta se s skupno izjavo odzvala na preložitev začetka državnega prvenstva, kar je bila posledica nekaj pozitivnih testov na novi koronavirus. Kluba menita, da so ukrepi, ki zahtevajo 14-dnevno karanteno celotne ekipe, pretirani. Dodajata, da bi morali izločiti le okužene igralce.

Preberi »

V ponedeljek zabeležili 17 novih okužb

V ponedeljek so po podatkih Sledilnika Covid-19 v Sloveniji opravili 1058 testiranj in potrdili 17 okužb z novim koronavirusom, umrl je en bolnik s covidom-19. Na Koroškem tokrat ne beležimo novih okužb.

Preberi »

V kabinetu predsednika vlade potrdili okužbo z novim koronavirusom

V kabinetu predsednika vlade so potrdili okužbo z novim koronavirusom. Okužen je strokovni sodelavec, testirali pa so večji del ekipe kabineta. Predsednik vlade Janez Janša se je iz preventivnih razlogov že večkrat testiral, tokratnega testiranja pa se ni udeležil, saj ni bil v stiku z okuženim sodelavcem, so sporočili iz kabineta.

Preberi »

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila