cesta

Direkcija za infrastrukturo nadaljuje z etapno obnovo ceste na Kope

Direkcija za infrastrukturo letos nadaljuje z etapnimi obnovami državne ceste od Slovenj Gradca proti Kopam, kjer je največje koroško smučišče, intenzivno pa se tam razvija tudi poletni turizem. V tem mesecu je napovedan začetek obnove dveh kilometrov cestišča od zadnje preplastitve naprej proti Razborci, v teku so tudi priprave nove dokumentacije.

Preberi »

V teh krajih bo zapadlo največ snega. Ceste bodo marsikje zasnežene, največ težav gre pričakovati na Koroškem

Nad Skandinavijo je globoko in zelo obsežno ciklonsko območje. Nad jugozahodno in večjim delom južne Evrope je šibko območje visokega zračnega tlaka. Zelo izrazita hladna fronta, ki bo v torek zjutraj zajela tudi naše kraje, je že dosegla Britansko otočje in severni del srednje Evrope ter se hitro pomika v smeri Alp, je navedeno na spletnih straneh Neurje.si.

Preberi »

Velik del sredstev mežiškega proračuna za izboljšanje infrastrukture

Tudi v Občini Mežica imajo letos, podobno kot mnoge druge občine, rekordno visok proračun. Ta predvideva za skoraj 4,9 milijona evrov prihodkov in za 5,1 milijona evrov odhodkov, za razliko se bo občina zadolžila. Skoraj 40 odstotkov proračuna občina namenja za naložbe, od tega velik del za izboljšanje infrastrukture v občini.

Preberi »

V Mežici bodo v celoti obnovili dotrajano cesto

V Mežici bodo v pomladnih mesecih pričeli z izvedbo investicije “Preplastitev ceste Prežihova – sklop II”. Projekt, ki bo sofinanciran s sredstvi ministrstva za okolje iz naslova sanacije Zgornje Mežiške doline je ocenjen na 215. 000 evrov.

Preberi »

prijavi se

prijavi se v svoj račun