Search
Close this search box.

avtomobilizem

BMW M4 CS 2025: Novo obdobje visokozmogljivih avtomobilov

BMW M4 CS 2025 bo na novo opredelil področje visokozmogljivih športnih avtomobilov. S poudarkom na zmanjšanju teže, povečani moči in vrhunskih specifikacijah to vozilo predstavlja popolno mešanico dirkaške naravnanosti in ulične primernosti. Medtem ko avtomobilski navdušenci nestrpno pričakujejo njegov prihod, M4 CS obljublja, da bo zagotovil vozniško izkušnjo, ki bo uravnotežila surovo moč in prefinjeno eleganco ter ga naredila izjemnega na trgu športnih avtomobilov.

Preberi »

Zavarovalnica Triglav javnosti odprla podatke, zbrane z aplikacijo Drajv

Na Zavarovalnici Triglav so predstavili aplikacijo Drajv, ki s podatki več kot 100.000 uporabnikov riše digitalni prometni zemljevid. Po besedah vodje razvoja aplikacije Boštjana Kopa jih kot zavarovalnico zanima, kako tvegan je nek voznik, a so zbrane podatke dali na voljo javnosti v upanju na izboljšanje pretočnosti in varnosti prometa.

Preberi »

Na eUpravi tudi podatki za kupce rabljenih avtomobilov

Dobro je, če so kupci rabljenih avtomobilov pozorni na listine, kot so servisna knjižica, homologacijska listina in prometno dovoljenje. Nekatere podatke, kot so število lastnikov in prevoženih kilometrov, pa lahko na preprost način dobijo tudi preko portala eUprava.

Preberi »

Dogodki