Ljubljana

Dan D drevi v živo izpred “pljuč” Cankarjevega doma

Skupina Dan D bo poskrbela za prvi open air koncert leta 2021, saj bo nastopila pred t.i. pljuči Cankarjevega doma (CD), ki omogočajo dovod svežega zraka v sicer prazne dvorane. “Tihe” uspešnice Dan D bodo zadihale na novo, obdane z grelci in snopi žarometov, ki bodo nadomestili sončne žarke, ob drevišnjem spletnem prenosu napovedujejo v CD.

Preberi »

Stavba ministrstva za kulturo je bila ponovno oskrunjena

Neznanci so ponovno umazali pročelje ministrstva za kulturo. Tokrat so ga opremili z napisi. Ministrstvo je zjutraj objavilo več fotografij, ki prikazujejo popisano fasado. Posnetkom so v objavi na Twitterju dodali tudi zapis, odzval pa se je tudi premier Janez Janša.

Preberi »

Video: Tako je streslo parlament med sejo

Močnejši potres z magnitudo 6,3 je danes okoli 12.20 stresel širše območje Zagreba, potres pa se je čutil tudi po celotni Sloveniji. Med drugim tudi v parlamentu, kjer poteka seja DZ, ki obravnava predlog sedmega protikoronskega zakona.

Preberi »

Koroška pevka izdala božično verzijo pesmi Mama

Simpatična pevka Nastja Gabor je poleti predstavila osebno izpovedno pesem z naslovom Mama, zdaj pa je svoji uspešnici dala novo preobleko. Ker je bila pesem tako dobro sprejeta, je dobila tudi nov videospot, v njem pa nastopata tudi njena ljubka otroka.

Preberi »

Umrl je velikan gozdarske stroke Dušan Mlinšek

V torek je umrl profesor Dušan Mlinšek, star 95 let. Kot so v skupnem sporočilu za javnost zapisali na ljubljanski biotehnološki fakulteti, Zavodu za gozdove Slovenije in v združenju Pro Silva Europe, je bil Mlinšek velikan svetovnega gozdarstva in odločen zagovornik sonaravnosti pri upravljanju z gozdom.

Preberi »

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun