Search
Close this search box.

V torek ne zamudite sprejema vseh ravenskih gasilcev

V torek, 23. avgusta, vabljeni na sprejem vseh ravenskih gasilcev (PGD Kotlje, PGD Ravne na Koroškem in Koroški Gasilski Zavod).
Fotografija je simbolična

Kot smo že poročali TUKAJ, so se na Ravnah danes začeli Ravenki dnevi. V okviru pestrega dogajanja pa bodo jutrišnji dan posvetili gasilcem, za katere pripravljajo poseben sprejem.

“Spoštovane gasilke in gasilci, hvala za vašo nesebično pomoč, hvala za reševanje naših domov, imetja in življenj. Hvala, da popestrite vsak pomemben dogodek v naši skupnosti. Hvala, ker mladim kažete pravo pot prostovoljstva in pomoči. Hvala za vir življenja – pitno vodo, ki jo v teh dneh dovažate in HVALA, KER STE,” so med drugim v povabilu zapisali na Facebook strani Občine Ravne na Koroškem.

V Občini Ravne na Koroškem imamo vrhunske gasilce. Tudi v preteklosti so dosegali odlične rezultate na mednarodnem nivoju CTIF. Gasilci in njihovi dosežki so prikazani v centru mesta Ravne na informativnih tablah,” pa je na družbenem omrežju Facebook zapisal župan dr. Tomaž Rožen.

“Obenem bomo vse gasilske legende na Ravnah in tudi gasilce, ki so bili aktivni pri letošnjem požaru na Krasu, povabili v torek, 23. avgusta, ob 17h na prireditveni prostor pred Tušem (Ravenski dnevi), da se jim zahvalimo in čestitamo,” je dodal.

Vabljeni k ogledu razstave in skupni zahvali gasilcem,” je povabilo sklenil ravenski župan.

V programu, ki se začne ob 17. uri, ne bo manjkalo smeha in glasbe. Pridite in podprite gasilke in gasilce. Celoten program dogajanja na Ravenskih dnevih najdete TUKAJ.

Dogodki

V torek, 23. avgusta, vabljeni na sprejem vseh ravenskih gasilcev (PGD Kotlje, PGD Ravne na Koroškem in Koroški Gasilski Zavod).