Search
Close this search box.

FOTO: Saloonova modna revija tudi dobrodelna

FOTO: Luka Rebol

V petek, 20. februarja so znane slovenske manekenke in missice pričarale spomladansko modno pravljico v restavraciji Saloon v Slovenj Gradcu.

Predstavile so čudovito spomladansko kolekcijo trgovine Stormer, Sensi modo, nakit in modne dodatke trgovine Uzuri in del nove kolekcije vrhunskega modnega oblikovalca Marjana Krnjića – MK Exclusive, ki pa je na modni reviji predstavil tudi njegovo novo pijačo, ki je slovenski proizvod in vsebuje delce iz 24 karaktnega zlata čistine 99,9 največje domače zlatarne.

Poleg modnih kolekcij pa so v Saloonu predstavli tudi nove modne smernice predstavila podjetja Sgerm d.o.o – mobilna telefonija, Avto center Ravne – Peugeot, Floralhouse, Belafit, Frizerski salon Maša, Keune, Babor, Parisax, Steklarski studio Matijaž Gostečnik, Verve, Bl3k in Vinag.

Gostje iz celotne Slovenije so bili navdušeni nad vrhunsko kulinariko, vrhunskimi vini, ambientom dobro organizirano modno revijo, kjer je organizatorka in povezovalka programa Tanja Volič podelila nagrade, v vrednosti 1000€ od zgoraj omenjenih podjetij.

Na modni reviji so se predstavile tudi prikupne manekenke manekenske šole Vulcano Models, ki so popolnoma očarale goste VIP večera in z licitacijo šopkov Floral Housa zbrale denar za deklico Nino Kovačič iz Maribora, ki se bori s cerebralno paralizo. Izkupiček je namenjen za plastično operacijo nosu v Zagrebu.

Do jutranjih ur pa je goste večera zabaval Prima Band.

 

[foldergallery folder=”wp-content/uploads/old/slike/modna_revija_saloon_2015″ title=”Galerija slik”]

FOTO: Luka Rebol

Dogodki

FOTO: Luka Rebol

V petek, 20. februarja so znane slovenske manekenke in missice pričarale spomladansko modno pravljico v restavraciji Saloon v Slovenj Gradcu.