Search
Close this search box.

Vikend v Slovenj Gradcu tokrat s skupino Kaval, skupino MJAV in z zabavo za otroke

V sklopu programa “Poletje v mestu”, na terasi v Kuf’r-u skozi vso poletje organizirajo različne koncerte in druženja ob hrani in pijači. Poglejte kaj so pripravili tokrat in kaj se bo še dogajalo v mestnem jedru prihajajoči vikend.

V petek, 16. avgusta 2019 bo od 18. ure dalje pred Koroško galerijo likovnih umetnosti oder, kjer bo koncert skupine Kaval. Da bo poleg pijače na voljo tudi hrana, bodo za vas poskrbeli Figo Lounge bar in Mesarija Lečnik.

V soboto, 17. avgusta 2019 pa boste lahko poletni večer zopet preživeli na terasi Kuf’ra, kjer boste lahko prisluhnili skupini MJAV. Koncertu boste lahko prisluhnili od 20. do 23. ure. Rezervirajte si mizo in začutite utrip mesta: Andjelina (051 430 471). Vstopnine ni.

Skupina MJAV se je s skladbo Tak moment predstavila na festivalu POPEVKA 2018.

MJAV je ženska pop vokalna skupina, ki prihaja iz okolice Celja. Njihova skupina je osnovana na podlagi večglasnega petja, ob spremljavi klavirja ali celotnega benda. Ustvarjajo avtorsko glasbo za katero besedila in melodije v večini napišejo same. Poleg avtorske glasbe na koncertih izvajajo tudi priredbe znanih slovenskih in tujih pesmi, katerim želijo dodati svoj pečat in tako postanejo vsi njihovi nastopi raznoliki, zanimivi in unikatni.

Pretekle vikende so nas pred hotelom Vabo zabavali Kvatropirci, Tomica Banfić, Žana in Dunja Vrhovnik.

V nedeljo, 18. avgusta 2019 bodo od 14. ure naprej pred Hotelom Vabo napihljiva igrala za otroke in animacije.

Pred hotelom Vabo bodo v nedeljo poskrbeli za naše najmlajše, saj se bodo lahko zabavali na napihljivih igralih, pripravili bodo tudi različne animacije. Na voljo pa bo tudi posebna ponudba palačnik, tortic in sladoleda za vse sladkosnede. 

FOTO: Nika Hölcl Praper

Celoten seznam prireditev si lahko ogledate TUKAJ.

Pretekli vikend pa je v Slovenj Gradcu minil v znamenju sladkih domačih dobrot, gin večera, street fooda in urbanih delavnic, o čemer si lahko več preberete TUKAJ.