Search
Close this search box.

Pod zvezdnatim nebom v Grajskem parku obiskovalce začarala Ditka

Na tretjem koncertnem večeru v sklopu Ravenskih dnevov so obiskovalci Grajskega parka prisluhnili koroški kantavtorici.

Po dveh uspešnih koncertih pod zvezdnatim nebom v prijetnem vzdušju Grajskega parka, so obiskovalci v soboto prisluhnili nežnim melodijam koroške kantavtorice, pevke, kitaristke in skladateljice Ditke.

Četrtkov koncert je minil v ritmih jazza, ko se je predstavila zasedba Igor Bezget Generations feat. Urška Gajšt, v petek je sledil tradicionalni koncert A Night in a park domače zasedbe FaušDur Banda, v soboto pa je vse obiskovalce s svojo glasbo očarala Ditka.

Preberite še: Ditka: “Najdite srečo, vsak dan, v majhnih stvareh.”

Ravenski dnevi so letos potekali nekoliko drugače kot smo jih sicer vajeni iz prejšnjih let. Velikih dogodkov in šotorskega dogajanja ni bilo, so pa koncerti minili v znamenju domačih izvajalcev in druženja v naravi. Koncertno prizorišče je bilo v Grajskem parku, ograjeno, v njem pa so bila postavljena sedišča.

Preberite še: Korošci uživali na ravenski plaži, Četrtkov koncertni večer v ritmih jazza, FaušDur Band v čudovitem ambientu ravenskega gradu očaral obiskovalce, Preko 100 kolesarjev “skočilo na Strojno”. Najhitrejši Rok Naglič

Dogodki