Search
Close this search box.

Odličnjaki na obisku pri županu Mute in Vuzenice

Ob zaključku šolskega leta sta župana Mute in Vuzenice sprejela odličnjake, ki so v vseh letih šolanja imeli odličen uspeh.

Na občini Muta je župan Mirko Vošner sprejel tri odličnjakinje in odličnjaka iz Osnovne šole Muta, ki so imeli vseh devet let odličen šolski uspeh. Na sprejemu jih je spremljala ravnateljica Anita Ambrož ter obe razredničarki.

Tradicionalno je potekal tudi sprejem odličnjakov oziroma maturantov, iz Srednje šole Muta, ki so prav tako vsa štiri leta dosegli odličen uspeh. “Vsem želim ob nadaljevanju šolanja oziroma študija veliko uspehov, predvsem pa neizmerno mladostno radost in zvedavost.” je dodal župan Vošner.

Župan Vuzenice Franjo Golob je sprejel devetošolce iz Osnovne šole Vuzenica, ki sta jih pospremili ravnateljica in razredničarka. “Vrata Občine Vuzenica so jim vedno odprta in verjamemo, da se bodo bodoči srednješolci radi vračali v svoj kraj, v svojo lokalno skupnost in jo pomagali sooblikovati.” so dodali na občini ob obisku učencev in učenk.

Iskrene čestitke vsem odličnjakom, njihovim učiteljem, profesorjem, mentorjem in tudi staršem.

Preberite še: Najuspešnejši učenci in učenke prejeli priznanja slovenjgraške občine, Najuspešnejši dijaki in dijakinje prejeli priznanja slovenjgraške občine.

VIR: Občina Vuzenica, Mirko Vošner

Dogodki