Search
Close this search box.

Najuspešnejši učenci in učenke prejeli priznanja slovenjgraške občine

Ob zaključku šolskega leta, župan slovenjgraške občine tradicionalno priredi sprejem za najboljše osnovnošolce, ki se skozi vsa leta šolanja izkažejo z odličnim uspehom in posebnimi dosežki.

Župan Tilen Klugler je danes v Mladinskem kulturnem centru na Ozarah podelil priznanja. Priznanja je prejelo kar 37 učenk in učencev.

Klugler je v pozdravnem govoru povedal, da si bo moč leto 2020 še posebej zapomniti kot obdobje nepredstavljivih izzivov. “In vendar ste pokazali izjemno stopnjo zrelosti, prilagodljivosti in predanosti”, so bile besede s katerimi je nagovoril vse učitelje, učence in ostale prisotne. “Brez vsega tega danes šolskega leta ne bi mogli uspešno zaključiti in posledično se tudi danes ne bi družili na tej prireditvi, s katero tradicionalno počastimo šolske uspehe najboljših izmed vas.” Vsem je čestital in zaželel prijetne in zaslužene počitnice.

Podelitev priznanj:

Sprejema so se udeležile slovenjgraške osnovne šole: Prva osnovna šola Slovenj Gradec, Druga osnovna šola Slovenj Gradec, Tretja osnovna šola Slovenj Gradec, Glasbena šola Slovenj Gradec, Osnovna šola Šmartno pri Slovenj Gradcu in Osnovna šola Podgorje pri Slovenj Gradcu.

Iskrene čestitke vsem prejemnikom priznanj, njihovim učiteljem, mentorjem in tudi staršem.