Search
Close this search box.

Na Kope prihajajo Rock Partyzani

Prvi teden v letu 2020 je na Kopah že tradicionalno rezerviran za rock glasbo. Letos bodo za zabavo poskrbeli Rock Partyzani.

Na Kopah že tradicionalno v času zimske sezone gostijo številne domače in tuje glasbene goste in tako je tudi letos. V soboto, 4. januarja bodo na vrsto prišli vsi ljubitelji rock glasbe, saj na Kope prihajajo Rock Partyzani ter DJ Ney. Več o dogodku si preberite na njihovi Facebook strani.

Največje smučišče na Koroškem, katerega lastnik je podjetje Vabo, je v novo smučarsko sezono krenilo že 6. decembra z veliko novitetami in zares ugodno ponudbo. Po zimskih užitkih na snegu in smuki pa bo v »Holcerju«, ki letos praznuje 20 let uspešnega delovanja, vselej poskrbljeno tudi za dobro glasbo in zabavo, pri čemer bodo prav vsi dogodki brez vstopnine.

FOTO: Kope

30. decembra 2019 so na Kopah pripravili posebno silvestrsko večerjo, ko so gostje lahko uživali v kulinaričnem večeru s Kvatropirci. Zadnji dan lanskega leta pa so pripravili veliko silvestrovanje z ansamblom Okej.

Preberite tudi: Kaštivnik na Kopah odpirajo jutri, v Črni prva smuka na sporedu v soboto (FOTO) in Po kulinaričnem večeru z nastopom Kvatropircev, se na Kopah obeta nepozabno silvestrovanje z ansamblom Okej (FOTO).

VIR: Kope

Dogodki