Search
Close this search box.

Kope bodo postale pravo “mesto zabave”: ob 20. obletnici Holcerja so pripravili bogat program

Holcer pub na Kopah letošnje leto praznuje 20. obletnico delovanja. V času zimske sezone vsako leto gostijo številne domače in tuje glasbene goste. Letošnje leto so pripravili zelo bogat program, vsi dogodki pa bodo brez vstopnine.

Zimska smučarska sezona je pred vrati, nanjo pa so dobro pripravljeni tudi na največjem koroškem smučišču na Kopah, katerega lastnik je podjetje Vabo. Poleg številnih novosti, ki jih obljubljajo za to zimo, so že začeli s predprodajo smučarskih vozovnic po zares ugodnih pogojih in cenah. Po zimskih užitkih na snegu in smuki pa bo v »Holcerju«, ki letos praznuje 20. let uspešnega delovanja, v času zimske sezone, poskrbljeno tudi za dobro glasbo in zabavo, prav vsi dogodki pa bodo brez vstopnine.

S pestrim programom v Holcer pubu pričenjajo prvi vikend v decembru z velikim ski openingom, ko bodo nastopili člani skupine Zvita feltna in Jelena Rozga. V decembru vas bodo nato zabavali še Ines Erbus, Modrijani, Grupa Vigor, Poskočni muzikanti, Učiteljice in še mnogi drugi. Pripravljajo tudi veliko silvestrovanje z ansamblom Okej, še pred tem pa posebno silvestrsko večerjo, kjer bodo lahko gostje uživali ob kulinariki, ki jo ponujajo. Po novem letu pa bodo poleg pestrega programa nastopajočih (Rock Partizani, Jasmin Stavros, Dejan Vunjak, Mambo Kings) pripravili poseben večer za ženske, saj na Kope prihajajo slači fantje z vrhunskim šovom Total Knockout. Tudi februarja bo zanimivo, saj bodo nastopili Gadi, Domenica, Nina Donelli… za Valentinovo pa vas bo grel Davor Borno. Marca bo nastopil Dejan Vunjak ter Grupa Vigor. Celoten seznam nastopajočih si lahko ogledate v nadaljevanju.

Poskočni muzikanti nas bodo zopet zabavali v “Holcerju”.
Program, ki so ga pripravili v Holcer pubu ob 20. obletnici delovanja.
FOTO: Kope

Velika prednost za obiskovalce je ta, da bodo vsi dogodki, ki jih prirejajo brez vstopnine. Del dogodkov se bo odvijal v Holcer pubu, tisti večji dogodki pa bodo pod novo teraso, ki so jo naredili lansko leto. Sprejmejo lahko tudi več kot tisoč obiskovalcev, katerim bodo omogočili “toplo zabavo” saj je terasa lahko zaprta.

Kope se v zimskem času spremenijo v pravo mesto zabave.

Direktor podjetja Vabo g. Boštjan Paradiž je povedal, da so Kope poznane kot največje “party smučišče” in, da bodo ob letošnji obletnici vsi dogodki brezplačni.“Celoten program z izvajalci je vreden 90. tisoč evrov, skupaj z redarji in Dj-i pa preko 100. tisoč evrov.” S programom želijo doseči še večjo prepoznavnost ob 20. obletnici Holcerja in delovanja podjetja Vabo na Kopah. Na njihove zabave pa ne prihajajo samo smučarji, ampak se Kope v zimskem času spremenijo v pravo “mesto za zabave”.

Na Kope vsako leto prihajajo smučarji iz celotne Slovenije, veliko smučarjev pa prihaja tudi iz sosednje Hrvaške, Madžarske, Bosne in Srbije, ki skupno ustvarijo okoli 32-33. 000 nočitev.

Preberite še: Zimska sezona na Kopah prinaša kar nekaj novosti (VIDEO IN FOTO) in Na Kopah so pripravljeni na zimo. Obetajo se številne novosti, v predprodaji smučarske vozovnice po ugodnih pogojih in cenah (FOTO).

Dogodki