Search
Close this search box.

Luka Basi na Ravnah v uporabo prejel novi Peugeot 508

Koroški pevec Luka Basi, ki je pred dnevi združil moči z balkansko glasbeno divo Nedo Ukraden, s katero sta skupaj posnela pesem Ni Dubai, ni Hawaii, vozi tudi nov avto, ki mu ga je v uporabo predal direktor Avto centra Ravne Peter Stočko.

V podjetju z bogato avtomobilistično tradicijo, v Avto centru Ravne d. o. o., se ne ponašajo le s kvaliteto in ustrežljivostjo, ampak so poznani tudi po svoji srčnosti in dobrodelnosti.

“V AC Ravne že vse od začetka našega delovanja na različne načine podpiramo lokalne športnike in društva. Tokrat pa smo se odločili podpreti odličnega glasbenika, Korošca, ki je zaradi svoje uspešne kariere dobro poznan tudi izven naših meja,” je po predaji avtomobilskih ključev dejal Stočko. Od tega tedna naprej boste namreč v avtomobilu AC Ravne na cestah srečevali tudi Luko Basija.

Podjetje Ac Ravne d.o.o. se sicer ukvarja s prodajo novih vozil znamk Peugeot in Citroën, prodajo rabljenih vozil različnih znamk ter servisiranjem vozil.

Preberite tudi: Luka Basi: “Nikoli si nisem mislil, da bom pel ob boku takšne legende”

Omenil je še, da v AC Ravne vedno in brez oklevanja z veseljem podprejo mlade in nadarjene športnike, “tokrat pa smo se odločili, da podpremo domačina, glasbenika Luko Basija, ki je fenomen. Luka piše zgodbo o uspehu tako doma kot v tujini, na kar smo lahko zelo ponosni.”

Kot je še dejal Stočko, so mu v njihovem centru v Dobji vasi v uporabo predali novi Peugeot 508, “s katerim mu želimo, da ga popelje na čim več nastopov in doživetij.”

Pri tem naj še omenimo, da se je podjetje po dobrih petih letih prodaje in servisiranja avtomobilov znamke Peugeot in Citroen, lani preselilo v nov, lasten večji salon. Na večjo in sodobno opremljeno lokacijo, ki omogoča boljše delovne pogoje in kvalitetnejše delo tako za kupce kot tudi za zaposlene.Pri njih je zaposlen tudi četrti najboljši mehanik v Sloveniji Robert Žnider, o čemer si lahko več preberete TUKAJ. AC Ravne pa je tudi prejemnik priznanj Peugeotov prodajalec leta. 

Navdušenje nad sodelovanjem pa je v telefonskem pogovoru za naš medij izrazil tudi Luka Basi, ki je med drugim dejal, da je imel že večkrat priložnost za tovrstno podporo pri drugih podjetjih, da pa je tega sodelovanja še posebej vesel. “Zelo dober občutek se je peljati iz Koroške s koroškim avtomobilom. Avto je vrhunski, vsak se obrne za njim. V uporabi ga imam sicer šele tri dni, ampak sem že zdaj zelo zadovoljen. Se veselim vsakega kilometra in upam, da jih bom lahko še v tem letu prevozil čim več”

“S Petrom se poznava že iz časov, ko smo skupaj na igrišču igrali nogomet, ko nas je vse “predriblal” in bil za nas male “klince” kot Zahović. Zato sem še toliko bolj vesel, da se je to poznanstvo ohranilo in preraslo v poslovno sodelovanje,” je še dodal Basi.

In zaključil, da bi bila vožnja še toliko boljša, če bi Korošci le dobili težko pričakovano hitro cesto, za katero sicer dvomi, da bo zgrajena v kratkem. “Čeprav glede hitre ceste pogosto apeliram na še enega koroškega kolega Janija Prednika, ne vem, če se je bomo lahko prav kmalu razveselili.”

Ponosen uporabnik novega avtomobila AC Ravne

Luki pa tudi mi želimo čim več varnih in uspešno prevoženih kilometrov, tako po domačih kot tudi tujih cestah.

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Korošec
Korošec
3 let nazaj

Jaz ne bi ravno hvalil ta avtosalon,saj je partnerka pri njih kupila NOV avto,ki smo po naklucju izvedeli, je bil ze avto poskodovan ker je na istem bil karamboliran in je velik del kita kar odpadel.
Da ne govorim,da se je lak po celem avtu lusil,kar je menda tovarniska napaka.
Res pa je,da je bilo to leta 2005 ampak direktor je se isti.

Dogodki

Koroški pevec Luka Basi, ki je pred dnevi združil moči z balkansko glasbeno divo Nedo Ukraden, s katero sta skupaj posnela pesem Ni Dubai, ni Hawaii, vozi tudi nov avto, ki mu ga je v uporabo predal direktor Avto centra Ravne Peter Stočko.