Luka Basi: “Nikoli si nisem mislil, da bom pel ob boku takšne legende”

Koroški pevec Luka Basi je združil moči z balkansko glasbeno divo Nedo Ukraden. Kaj je nastalo? Pesem z naslovom Ni Dubai, ni Hawaii, ki bo prav zagotovo hit poletja.

Luka Basi nam na začetku pogovora razloži, da je Nedo Ukraden spremljal že vse od mladosti, ko so s prijatelji obiskovali njene žure in koncerte: “njena Da se najdemo na pola puta je bila skorajda himna naših mladostniških zabav.” Pove, da je imel preden sta se spoznala kar malo treme, predvsem zaradi strahospoštovanja. “Ko sem se peljal na prvo najino srečanje sem imel tremo, ampak pozitivno” pojasni in doda, da si bo srečanje z njo za vedno zapomnil. Pravi, da je Neda mladostna, polna energije, prava profesionalka ter izjemna v vseh pogledih. “Nikoli si nisem mislil, da bom pel ob boku takšne legende.”

In kako je prišlo do sodelovanja? Luka Basi pojasni, da se je zgodilo dokaj spontano, “je pa res, da je bila za to potrebna izjemna pesem, katerih pa pri mojem producentu Raayu in tekstopiscu Neno Ninčeviću ne manjka”. In tako se je zgodilo, naredila sta hit, ki je očaral tudi Nedo, še pojasni pevec. S pesmijo želita sporočiti, da ne potrebujemo eksotičnih potovanj ter, da ne rabimo vedno nekaj novega. Vse kar potrebujemo je dobra glasba, ljubezen in dobra družba, saj si lahko “raj” pričaramo kjerkoli, zaključi energičen pevec in doda: “Ni Dubai, ni Hawaii. To bo letošnje poletje odmevalo po šotorih, ki bodo naš raj za druženje in zabavo.”

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun