Najbolj brano januarja: Glasbeniki družno zaigrali v pozdrav Francu Šegovcu (FOTO in VIDEO)

IMG_1373-Medium

Konec leta je tudi čas, da se ozremo nazaj, da podrobneje pogledamo prehojeno pot, ovrednotimo svoje delo, poiščemo morebitne napake, poskrbimo za izboljšave in začrtamo cilje za vnaprej. Za ekipo Koroških Novic lahko rečemo, da je za nami uspešno leto, leto lepih spominov, novih spoznanj, dobrih zgodb, izpisali smo jih preko tri tisoč in ena od teh je zaznamovala tudi mesec januar.

Pri pregledu statistike smo ugotovili, da ste v mesecu januarju najpogosteje kliknili na prispevek o glasbenikih, ki so družno zaigrali Francu Šegovcu v pozdrav.

Naj spomnimo, da so slovenski glasbeniki konec januarja, na pobudo uredniškega odbora revije Muzika, združili moči in pred slovenjgraško bolnišnico zaigrali nekaj domačih viž, namenjenih legendarnemu Francu Šegovcu, ki se je konec decembra 2017 hudo poškodoval v prometni nesreči na Legnu.

Ob tej priložnosti naj še omenimo, da se je Franc Šegovc aprila že vrnil na glasbene odre, ko je skupaj s člani ansambla Štirje kovači zaigral na koncertu ansambla Smeh v Velenju. Letošnje leto pa je bilo zanj tudi jubilejno, saj so Štirje kovači v tem letu praznovali tudi 65 let uspešnega delovanja, kar so obeležili z razstavo in koncertom.

Za konec naj še dodamo, da smo na strani koroških Novic v tem letu še povečali branost, mesečno nas spremlja in bere preko 150.000 različnih ljudi, zvestih bralcev, ki skupaj z nami soustvarjate zgodbo o uspehu, za katero si želimo, da se nadaljuje tudi v letu 2020. Hvala vsem in vsakemu posebej.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.