Search
Close this search box.

V Slovenj Gradcu počastili zlate športnice in športnike (FOTO)

Danes je v Slovenj Gradcu potekal sprejem zlatih Slovenjgradčank in Slovenjgradčanov.

Na Trgu svobode je danes potekala počastitev za izjemne športne dosežke vseh športnic in športnikov iz mestne občine Slovenj Gradec, ki so na državnem nivoju sprejeli zlata priznanja. Športnike je v mestnem jedru poleg ponosnih navijačev sprejel župan Mestne občine Slovenj Gradec Tilen Klugler, ki je zlatim športnikom podelil tudi priznanja.

Dogodek so popestrili plesalci plesne šole ter glasbenik Luka Rajšter.

Župan MOSG Tilen Klugler je zlatim športnikom in športnicam podelil priznanja.
Župan je sprejel tudi judoiste, ki so nam med drugim v začetku meseca na otvoritvi največjega fitnesa na Koroškem pokazali svoje prijeme.
Župan Tilen Klugler in jadralni padalec Bojan Gaberšek, ki mu je skupaj še s tremi rekorderji uspel najdaljši povratni prelet z jadralnim padalom, s katerim se je vpisal v Guinnessovo knjigo rekordov. O njegovih uspehih si lahko več preberete TUKAJ.
Mladi uspešni športniki, ki so letos med drugim osvojili več medalj na Mednarodnih igrah otrok v Rusiji (več o tem TUKAJ).
Za športnike in vse obiskovalce so plesalke pripravile plesno točko.
Dogodek so popestrili tudi glasbeniki.

SPREJEM ZLATIH ŠPORTNIKOV IN ŠPORTNIC V SLOVENJ GRADCU:

Sprejem zlatih športnikov je potekal v sklopu prireditev z novim imenom ESGE Fest.  Dogodki, ki jih pripravljajo v septembru bodo potekali ob občinskem prazniku Mestne občine Slovenj Gradec, ki ga praznujemo 19. septembra kot obeležitev prejetja naziva mesta Glasnik miru. Organizatorji želijo obiskovalcem tudi v mesecu septembru v sodelovanju z drugimi organizatorji ponuditi zanimivo ponudbo dogodkov skozi vse dni v času od 13. do 21. septembra, nekaj zanimivih dogodkov pa se nadaljuje tudi ob koncu septembra ter v oktobru, ko bomo posebej obeležili tudi 30-letnico pridobitve naziva mesto Glasnik miru. Celoten sklop prireditev se letos predstavlja z novim imenom ESGE FEST kot festival jesenskih prireditev v Slovenj Gradcu. Kaj vse nas še čaka si poglejte TUKAJ.