Search
Close this search box.

Največji fitnes na Koroškem – Fitnes center Herkul Gym od danes naprej na novi lokaciji: “Še večji, še boljši in s še več ponudbe kot do zdaj” (VIDEO in FOTO)

Danes je svoja vrata na Prevaljah, na novi lokaciji, uradno odprl Fitnes center Herkul Gym, ki na območju Koroške deluje sicer že štiri leta, od danes naprej pa ga najdete na novi lokaciji, na naslova Nicina 10, v prostorih nekdanje Palome. Kjer na vas čaka še večji, še boljši in s še več ponudbe kot do zdaj.

Fitnes center Herkul Gym je namenjen vsem generacijam

Po kratki uvodni predstavitvi Fitnes centra Herkul Gym, sta nas pozdravila, lastnica fitnesa in trgovine na Koroškem, Katarina Praper, ki ji ves čas ob strani stoji tudi Rok Štaudeker, s katerim sta gonilna sila utečene ekipe ter Jure Potočnik, ki je prvi ustanovil Herkul, trgovino s športno prehrano in opremo v Mariboru. Potočnik je poudaril, da imajo zdaj največji fitnes na Koroškem in največjo trgovino v Mariboru. Dodal je, da je navdušen nad delom ekipe Fitnes centra Herkul Gym, članom ekipe Herkul čestital za odlične rezultate in uspeh v teh štirih letih ter zaključil govor z mislijo, da komaj čaka, kaj bodo pripravili po osmih letih delovanja. Nekaj besed pa je nam namenil tudi trener Judo kluba Koroška Ruslan Yankovsky.

Katarina Praper je med drugim dejala: “Delamo vse z ljubeznijo, delamo za vas. Hvala vsem vam, da ste naši člani in da delate to z nami.”

Herkul ekipa je ob današnji svečani priložnosti za obiskovalce pripravila pester program s športnimi igrami z animatorko za najmlajše, hostesami in okusno pogostitvijo. Potekala pa je tudi predstavitev vodenih vadb, kot so MMA, boks, CrossFit, s svojo točko pa so se predstavili tudi člani Judo kluba Koroška, s katerim v fitnesu uspešno sodelujejo že vsa leta.

Na današnji otvoritvi smo si lahko ogledali tudi predstavitev vodenih vadb, ki so jih pripravili naši uspešni športniki.

VIDEO: Kratka predstavitev priljubljenega Juda, ki so jo pripravili člani Judo kluba Koroška.

[aiovg_video id=94728]

Trgovina je odprta od ponedeljka do petka od 7.00 do 19.00⁣, ob sobotah od 9.00 do 12.00⁣.

HERKUL – trgovina s športno prehrano in fitnes storitvami je uspešno podjetje, ki ponuja fitnes vadbo, trenerstvo z osebnim trenerjem in vodene vadbe v majhnih skupinah. Sestavni del njihove ponudbe je tudi trgovina s športno prehrano in prehranskimi dodatki za rekreativne in profesionalne športnike, ter opremo za borilne veščine in oblačili za šport in prosti čas.

V trgovini najdete med drugim tudi športno prehrano in prehranske dodatke za rekreativne in profesionalne športnike.

HERKUL GYM fitnes je namenjen tako rekreativnim športnikom; profesionalcem; ljudem, ki želijo izgubiti odvečne kilograme; osebam po poškodbah na poti njihove rehabilitacije ali pa le posameznikom z željo po napredku, spremembi načina življenja.

Vadba v fitnesu pripomore k izboljšanju kondicije, izgubi kilogramov, povečanju fizične moči, zraven tudi povezuje in ustvarja nova prijateljstva, pridobimo nov hobi, in združimo prijetno s koristnim.

Novi prostori, kjer najdete poleg naprav za moč, vzdržljivost, kardio naprav tudi kletko za funkcionalno vadbo, se razprostirajo na malo več kot 500 m2 površine. V ločenem prostoru za vodene vadbe in izvedbo funkcionalnih treningov je tudi boksarski ring in vreče za boks. Za vse ljubitelje vadbe na prostem so pred fitnesom pripravili tudi zunanji fitnes, tako boste v večjem delu leta treninge lahko opravili tudi zunaj.

Del zunanjega fitnesa, kjer lahko vadite kar na svežem zraku.

Poleg osebnega trenerstva nudijo tudi vodene vadbe, boks, MMA, crossfit, ki so primerne za vsakogar ne glede na stopnjo fizične pripravljenosti ter različne populacije. Nekaj teh vadb smo si lahko ogledali tudi na današnji otvoritvi, na kateri se je že kmalu po 10. uri zbralo več kot 300 ljubiteljev in navdušencev različnih športov, telesnih vadb in rekreacije. Nekateri so že vsa ta leta zvesti fitnesu Herkul in ga tudi redno obiskujejo. Med obiskovalci pa je bilo tudi veliko takšnih, ki so se za obisk različnih vadb zanimali prvič in se imajo namen, kot so povedali, v naslednjih mesecih tudi sami pridružiti “družini” Herkul, kot so poimenovali druženje v fitnesu nekateri, ter začeti z redno telesno vadbo.

Odprtje Fitnes centra Herkul Gym so prišli podpret številni obiskovalci od blizu in daleč.

VIDEO: Predstavitev MMA na odprtju Fitnes centra Herkul Gym na Prevaljah

[aiovg_video id=94733]

Naj omenimo, da so MMA ~ mešane borilne veščine kontakten šport, ki dovoljuje udarce in prijeme ter borbo stoje in na tleh, izvlečenih iz različnih borilnih veščin. Z njimi se boste lahko pobliže spoznali tudi v Fitnes centru Herkul Gym, kjer se jim lahko, pod vodstvom trenerja Jureta Vušnika, pridružite na treningih že od ponedeljka, 9. septembra, dalje. In sicer ob ponedeljkih, sredah in petkih ob 19.45.

V fitnesu jih lahko obiščete vsak dan, tudi ob nedeljah in praznikih, med 5.00 in 23.00. Trgovina pa je odprta od ponedeljka do petka od 7.00 do 19.00⁣, ob sobotah od 9.00 do 12.00⁣. Nakup ključka za vstop v fitnes je možen med delovnim časom trgovine. Vstop brez veljavnega ključka ni dovoljen.⁣

VIDEO: Del predstavitve boksa na odprtju Fitnes centra Herkul Gym na Prevaljah

[aiovg_video id=94723]

Pod vodstvom trenerja Roka Štaudekerja vas vabijo na treninge boksa oziroma na intenzivno vadbo, kjer se boste naučili osnovnih udarcev boksa. Treningi so individualno prilagojeni, z njimi pa boste pridobili moč, vzdržljivost in kondicijo. Primerni so za različne starostne skupine, tako za moške in ženske, rekreativne ali profesionalne športnike. Potekali pa bodo od 9. septembra naprej, in sicer vsak dan od ponedeljka do četrtka, med 18.30 in 20. uro.

Za več informacij so vam na voljo na info@herkul-koroska.si ali telefon 040 514 629.⁣

Dogodki