Search
Close this search box.

Sovič pred tekmo: “Pričakujemo zanimiv in zahteven zaključek prvenstva”

Rokometna zasedba iz Slovenj Gradca bo v prihodnjem krogu, ki jih čaka jutri gostovala v Trebnjem.,

Po tem ko so slovenjgraški rokometaši na tekmi 23. kroga lige NLB premagali Dobovo s 33:31 (16:14), jih čaka tekma 24. kroga z RK Trimo Trebnje.

Glavni trener Sebastjan Sovič je pred tekmo povedal: “V soboto odhajamo v Trebnje k ekipi, ki se bori za naslov državnega prvaka. Za nas bo to pravi preizkus trenutne pripravljenosti, ki se ga po tritedenskem premoru že veselimo.” Ob tem je trener Sovič še dodal, da pričakujejo zanimiv in zahteven zaključek prvenstva.

Pri tem naj omenimo, da je vlada na sredini seji sprejela odlok, kateri od 17. maja dalje določenim osebam dovoljuje prisotnost na športnih prireditvah. Tako bodo lahko rokometaši na zadnji domači tekmi letošnje sezone, kjer bodo v 25. krogu lige gostili RK Jeruzalem Ormož , po dolgem času lahko spet slišali glasove in glasno navijanje slovenjgraških Orlov in ostalih navijačev.

Preberite še: Sproščajo se vsa športna tekmovanja, dovoljena bo prisotnost gledalcev, vendar pod določenimi pogoji

V taboru modro belih rokometašev pa so že predstavili igralce, ki bodo v naslednji sezoni branili barve Rokometnega kluba Slovenj Gradec 2011.

Preberite še: To so igralci, ki ostajajo v ekipi modro belega kluba, Slovenjgraškim rokometašem se pridružuje tudi perspektivni igralec iz Velenja, Slovenjgraški rokometni klub z novimi okrepitvami, nekateri igralci podaljšali pogodbe tudi za naslednjo sezono

VIR: RK Slovenj Gradec 2011, Vlada RS

Rokometna zasedba iz Slovenj Gradca bo v prihodnjem krogu, ki jih čaka jutri gostovala v Trebnjem.,