Search
Close this search box.

Slovenjgraškim rokometašem se pridružuje tudi perspektivni igralec iz Velenja

Potem, ko so v taboru modro belih rokometašev predstavili igralce, ki bodo v naslednji sezoni branili barve Rokometnega kluba Slovenj Gradec 2011, so sporočili, da bo v prihodnji sezoni v Slovenj Gradcu zaigral tudi Nino Komar.

V mesto miru iz sosednjega Velenja prihaja mladi dvajsetletni desnoroki igralec Nino Komar. Komar je svojo rokometno popotovanje začel pri dvanajstih letih v kategoriji mlajših dečkov. S svojo predanostjo, trdim delom in željo po dokazovanju je iz selekcije v selekcijo napredoval in si hitro priboril mesto v članski ekipi. Prihod v Slovenj Gradec bo zanj predstavljal pomembno vlogo saj bo zaostril konkurenco na levem krilu ob odsotnosti Buloviča. Kot otrok Gorenja pa se veseli ponovnega igranja z bivšimi mladinskimi soigralci, Tilnom Grobelnikom, Filipom Banfrom, Aljažem Lampretom in Patrikom Šuntnerjem.

Preberite še: Slovenjgraški rokometni klub z novimi okrepitvami, nekateri igralci podaljšali pogodbe tudi za naslednjo sezono, To so igralci, ki ostajajo v ekipi modro belega kluba