Search
Close this search box.

To so igralci, ki ostajajo v ekipi modro belega kluba

V kratkem bodo znani vsi igralci, kateri ostanejo v Rokometnem klubu Slovenj Gradec 2011 tudi v prihodnji sezoni. Do sedaj so uradno potrjeni naslednji igralci.

Jaroš Bulovič (LK)

Vodstvo kluba iz mesta miru, predstavlja prvega bojevnika, ki bo v prihodnji sezoni 2021/2022 nosil belo – modri dres. To je postal otrok kluba Jaroš Bulovič. Jaroš je v letošnji sezoni veljal za pomembnega člena čete Sebastjana Soviča. S svojo borbenostjo in nepopustljivim žarom je v obrambi nasprotnikom povzročal velike težave. Njegova natančna desnica, pa je na levem krilu poskrbela za kar nekaj lepih in atraktivnih zadetkov. Kljub dejstvu, da je za Jaroša zaradi poškodbe kolena sezona že predčasno zaključena, se ljubitelj slovenjgraških navijačev že pripravlja na novo.

Aljoša Yankovskyy (LK)

Kot drugega bojevnika, ki bo v prihodnji sezoni branil barve slovenjgraškega kluba, predstavljajo mladega Aljošo Yankovskyya. Aljoša velja za zelo delavnega in discipliniranega mladega rokometaša, ki v drugem delu prvenstva zaradi poškodbe Jaroša Buloviča odlično opravlja svoje delo na levem krilu. Izhaja iz športne družine in ve, kakšno odgovornost in čast pomeni zastopati grb mesta miru med prvoligaško druščino najboljših slovenskih rokometnih klubov.

Aljaž Lampret (LZ)

V mestu miru ostaja mladi levi zunanji Aljaž Lampret. Aljaž je skozi celotno sezono pridno opozarjal nase tako v članski kot tudi mladinski selekciji. Kljub rosnim dvajsetim letom mladi bojevnik odlično izkorišča ponujeno minutažo in raste iz tekme v tekmo. Sigurno je lahko s svojim žarom in delavnostjo vzor mladim prihajajočim generacijam. V prihodnji sezoni pa si želi še večjega napredka in seveda odličnih rezultatov.

Vid Levc (LZ)

Dosedanji del sezone je bil za bojevnike poln vzponov in padcev. Le ti so sestavni del vsakega športnega kolektiva, ki trenira in igra ne samo zase vendar tudi za navijače. Prav za navijače belo modre družine pa prihajajo iz tabora odlične novice. Štirinajstica Vida Levca ostaja v mestu miru. Vid bo s svojo eksplozivno in natančno desnico tudi v prihodnji sezoni navduševal privržence slovenjgraških rokometašev. Njegova moč in višina pa mu bosta doprinesla vlogo obrambnega specialista.

Gašper Dobaj (VRA)

Vratar zlate mladinske reprezentance ostaja v mestu miru tudi prihodnjo sezono. Gašper Dobaj sigurno velja za enega perspektivnejših vratarjev v slovenskem prvenstvu. Športna pot je začel v rojstnem Velenju. Kasneje so ga odlične predstave popeljale v Celje, nastopal je tudi za Urbanscape iz Škofje Loke ter Koper. Ker pa si je Gašper želel stopničko višje v svojem rokometnem mozaiku se je odločil za družino bojevnikov. Letošnje odlične predstave so ga popeljale do podaljšanja zvestobe klubu iz mesta miru.

Valentino Soldo (VRA)

Po Gašperju Dobaju so za prihodnjo sezono sodelovanje podaljšali z otrokom kluba Valentinom Soldom. V letošnji sezoni je tvoril odličen tandem z nekaj let mlajšim Dobajem. Valentino kljub svojim osemindvajsetim letom velja za enega izkušenejših igralcev med bojevniki. S svojo motivacijo in pozitivno energijo vseskozi spodbuja in podpira svojo ekipo, kar bo lahko sedaj počel tudi v prihodnji sezoni. Sigurno pa je lahko Soldo vzor vsem mladim vratarjem belo modre družine, ki se pridno prebijajo skozi mlajše selekcije.

Besedilo: RK Slovenj Gradec 2011

Dogodki

V kratkem bodo znani vsi igralci, kateri ostanejo v Rokometnem klubu Slovenj Gradec 2011 tudi v prihodnji sezoni. Do sedaj so uradno potrjeni naslednji igralci.