Odbojkarji Fužinarja do zanesljive zmage nad Žužemberkom

Odbojkarji Fužinarja in Žužemberka so se med seboj pomerili še na drugi zaostali tekmi, tokrat na Ravnah. Če je prva tekma postregla s petimi nizi, je tokrat Fužinar prepričljivo dobil drugo srečanje obeh ekip.

Ekipi sta odigrali zaostalo tekmo 13. kroga 1.B lige, bolje pa so jo začeli domači. Že v uvodu so prišli do prednosti, ki so jo ohranjali do konca in dobili uvodni niz s 25:19. Tudi v drugem nizu smo lahko spremljali podoben razplet, saj so igralci Fužinarja že v začetku prišli do prednosti, ki so jo do konca niza počasi povečevali. Drugi niz za vodstvo z 2:0 se je končal s 25:15. Velikokrat se zgodi, da ekipe po vodstvu z 2:0 popustijo, a tokrat temu ni bilo tako. Domačini so ostali zbrani tudi v tretjem nizu, vodili od začetka do konca in dobili tekmo s 3:0. V končnicah drugega in tretjega niza je domači trener Veliković ponudi priložnost tudi igralcem s klopi, ki so jo zelo dobro izkoristili in oba niza mirno pripeljali do konca.

Ekipa Žužemberka je nastopila brez njihovega prvega igralca Primoža Vidmarja, pri Fužinarju pa sta manjkala kapetan Jure Kasnik in Vasja Plesec.

Pri gostih je bil točkovno najuspešnejši Novak z 10 točkami, pri Fužinarju pa sta se najbolj izkazala Ranc s 14 in Mori z 12 točkami. Za Fužinar so nastopili še Golob, Knuplež, Lednik 2 točki, Fink 7, Mandl, Pušnik 7, Levar 2, Hribernik 3, Vučetić, Beondič, Podričnik 6 in Primik.

Naslednja tekma našo ekipo čaka že v soboto, ko se z gostovanjem v Radencih pričenja 3. del 1.B lige za moške.

Preberite še: Odbojkarji Fužinarja leto začeli z zmago nad Šempetrom, 90 let odbojke na Ravnah zdaj v digitalni obliki

Besedilo: OK Fužinar

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije