Search
Close this search box.

V Slovenj Gradcu boste lahko ob zabavi zadnjič čofnili v bazen

V petek, 30. avgusta 2019 bo na letnem kopališču v Slovenj Gradcu Zadnji Čof v bazen.

Letno kopališče v Slovenj Gradcu, v takšni obliki kot je bilo skoraj 82 let, se poslavlja. Za zaključno prireditev, ki bo v petek so se združila društva in organizacije, ki so v zgodovini največkrat organizirala prireditev na Letnem kopališču Slovenj Gradec: Kud Metulji, Crazy For Life, Extreme Dream in Javni zavod Spotur.

KAJ PRIPRAVLJAJO?

Bazen se bo odprl ob 9. uri in tako bomo lahko čez dan uživali v kopanju, pripravili bodo tudi animacije za najmlajše. Ob 17. uri se bo pričel turnir v odbojki na mivki in turnir v ročnem nogometu, zvečer, od 19. ure dalje pa sledi zabava z DJ-i.

Da boste zaplesali in dodobra zmigali boke bodo poskrbeli: Arty, Bastard, d€nz€l aka Dani V, Deny Doom, Dom3n, Jona, Jure Murko, M. Oder, Pipileto, Zepec.

Fire flow arts – Nunchaku

Fire Flow Arts vam z največjim veseljem predstavlja video, ki je nastal v okviru projekta s sponzorjema BUDO SHOP – vse za borilne veščine na enem mestu. in Chillum. Hvala tudi Domnu Bezjaku za glasbo ter vsem, ki ste pripomogli k nastanku videa! Glejte v HD!- https://www.facebook.com/Artofnunchuks/- https://soundcloud.com/dom3n- http://www.budoshop-sp.si/- http://chillum.si/

Objavil/a Fire Flow Arts dne Ponedeljek, 11. april 2016
Predstavil se bo tudi član skupine Fire Flow Arts Timothy Čekon, ki bo nastopil z L.E.D. rekviziti, obljublja pa tudi manjše vroče presenečenje.

Zabava na bazenu se bo zaključila ob 1. uri, nato pa se bo nadaljevala v Špajzu, kjer bodo za nadaljevanje poskrbeli Deny Doom, Mark Cream, Pipileto.

 Na Zadnjem Čofu v bazen si boste lahko poslikali telo, za kar bo poskrbela SheWolfka.

Dogodek bo brez vstopnine.

Naj še omenimo, da je letno kopališče letos zadnjič odprlo svoja vrata v takšni podobi, saj se bodo po končani sezoni lotili temeljite obnove. MO Slovenj Gradec že jeseni pričenja z gradnjo novega zimsko-letnega bazenskega kompleksa. Kopališki kompleks, ki bi naj bil zgrajen do leta 2020 in bo vreden 6,8 milijonov evrov ter bo obsegal 9600 kvadratnih metrov, bo umeščen med trgovski center Mercator in obstoječi letni bazen. Slednjega bodo porušili oziroma odstranili. Več o tem kako bo izgledalo zimsko – letno kopališče si lahko preberete TUKAJ.

Dogodki