Search
Close this search box.

Tilen Klugler po prvem letu županovanja svojim občanom sporoča …

Včeraj je minilo točno leto dni, odkar je nekdanji direktor javnega zavoda Spotur Tilen Klugler prevzel vlogo župana Mestne občine (MO) Slovenj Gradec.

Naj spomnimo, da je Klugler takrat mandat dobil po izjemno tesnem boju v drugem krogu volitev z Andrejem Časom, o čemer si lahko več preberete TUKAJ.

PREBERITE TUDI: Slovenjgraška občina z rekordnim proračunom, skoraj polovica za investicije (VIDEO)

Po opravljeni četrtini mandata se je župan na svojem uradnem Facebook profilu v posebni zahvali spomnil na vse svoje zveste volilce ter optimistično naznanil, da se bo tudi v prihodnosti še naprej trudil za skupno dobro in ljubezen do Mestne občine Slovenj Gradec.

“Danes mineva natanko eno leto od dneva, ki nas je povezal za naslednja 4 leta. Ko se uzrem nazaj in pogledam našo skupno pot, ki smo jo prehodili v enem letu me navdajata optimizem in skupna ljubezen do našega mesta. Z isto zagnanostjo, trdim delom in željo po še boljšem, se podajam v drugo leto mojega mandata. Prepričan sem, da bomo tudi v tem obdobju odkljukali kar nekaj odprtih stvari in projektov, ki smo si jih zadali. Dovolite mi, da se na tem mestu še enkrat zahvalim za vaš glas, ki ste mi ga namenili lansko leto na današnji dan. V ponos mi je, da lahko vodim vašo/našo občino. Vse dobro!”

Vir: FB Tilen Klugler − Župan MO SG

Včeraj je minilo točno leto dni, odkar je nekdanji direktor javnega zavoda Spotur Tilen Klugler prevzel vlogo župana Mestne občine (MO) Slovenj Gradec.