Search
Close this search box.

Ravne z okolico je obiskala Snežna vila in s seboj prinesla darila

Danes je Ravne z okolico obiskala Snežna vila v spremstvu svojega srčnega medvedka in vsem pomahala ter prinesla dobre želje v vse četrtne, krajevne in vaške skupnosti.

Preden se je Snežna vila podala na pot, je nagovorila in pozdravila najmlajše pred gasilskim domom na Ravnah. Pred mikrofonom pa sta se ji pridružila še župan dr. Tomaž Rožen in predsednica Koroškega medgeneracijskega centra Ravne, Marjana Kamnik.

Nagovor Marjane Kamnik – predsednice Koroškega medgeneracijskega centra Ravne

Snežna vila pa je za občasne s seboj prinesla posebno igro, igro Človek, ne jezi se, ki bo vsem krajšala prijetne družinske trenutke in hkrati razveseljevala člane družine v tem “korona času”. Igre je predala predstavnikom krajevnih skupnosti, ki bodo poskrbeli, da bodo prišle v vsak dom.

Nagovor župana dr. Tomaža Rožena

Naloga vseh, ki boste prejeli eno izmed najbolj priljubljenih družabnih namiznih iger je, da se prepustite in uživate ob igranju, naredite kakšno fotografijo in jo pošljete na mail: kmc.co@ktv-ravne.net, je povedala Snežna vila.

Nagovor Snežne vile

Izmed vseh zmagovalcev pa bo v pomladnih mesecih tekmovanje v živo s čisto pravimi figurami ter veliko kocko na velikem platoju.

Za prvo prijeto fotografijo zmagovalca družinske igre je pripravljena nagrada, ostale zanimive nagrade po prejetju fotografij bodo izžrebane vsak teden vse do zaključka igranja z igro Človek, ne jezi se.

Snežna vila bo pot na Ravnah zaključila okoli 18.30 ure. Do takrat pa jo imate možnost še vedno srečati tudi vi. Organizatorji točnih ur ne smejo povedati zaradi prepovedanega zbiranja. Se pa vila vozi okoli z gasilskim kombijem in z glasno glasbo, tako da jo boste lahko slišali in ji pomahali.

FOTOGALERIJA: Obisk Snežne vile na Ravnah

VIDEO: Pravljica, ki jo pripoveduje Snežna vila

Dogodki

Danes je Ravne z okolico obiskala Snežna vila v spremstvu svojega srčnega medvedka in vsem pomahala ter prinesla dobre želje v vse četrtne, krajevne in vaške skupnosti.