Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 2.5.2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 343 klicev občanov. 74 je bilo interventnih, eden nujen.

14 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 28 s področja prometne varnosti in 22 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

Včeraj, nekaj čez 16 uro, je v Gaberkah pri Šoštanju, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in vožnje pod vplivom alkohola padel mladoletni motorist. Nekaj čez 17. uro so hudo prometno nesrečo obravnavali tudi v Vrbnem. Več TUKAJ.

Na območju Mute smo sinoči obravnavali voznika osebnega vozila, ki je vozil pod vplivom alkohola. Več TUKAJ. Osebni vozili so včeraj zasegli še voznikoma na območju Dravograda in
Celja.

Kriminaliteta

Na območju naše policijske uprave so včeraj obravnavali sum storitve kaznivega dejanja nasilje v družini. Storilcu so izrekli ukrep prepovedi približevanja. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja ga bodo kazensko ovadili.

V Zrečah je neznani storilec skozi zadnja vrata vlomil v prostore trgovine. Iz sefa je ukradel denar, odnesel je tudi večjo količino cigaret.

V Bukovžlaku so obravnavali poskus vloma v osebno vozilo. S poškodovanjem vrat je storilec lastnici povzročil za dobrih 500 € škode.

VIR: PU Celje

Dogodki

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 343 klicev občanov. 74 je bilo interventnih, eden nujen.