Po včerajšnjem uspešnem testiranju se v OŠ Neznanih talcev Dravograd danes vrača 60 zaposlenih

Na Osnovni šoli Neznanih talcev Dravograd se je včeraj uspešno zaključilo testiranje vseh zaposlenih. Po pojasnili ravnateljice Danijele Ledinek je testiranje potekalo v sodelovanju z Zdravstvenim domom Dravograd pri samem zdravstvenem domu.
FOTO: Aljaž Uršej

Testiralo se je 49 njihovih zaposlenih, vsi testi so bili negativni. “Nekateri delavci, ki so se vrnili v službo pa so že imeli PCR test, ki je bil starejši od 21 dni in mlajši od 3 mesecev,” je pojasnila ravnateljica in dodala, da se danes od 87 delavcev na delo vrača 60 delavcev, preostali pa bodo še naprej delali na daljavo.

Priprave na ponoven prihod učencev v šolo, pa so po besedah ravnateljice potekale brez posebnosti, saj, kot pravi, so jim izkušnje iz preteklih tovrstnih oblik dela, bile v veliko pomoč.

Preberite še: V klopi Druge OŠ Slovenj Gradec se je vrnilo 51 zaposlenih in 201 učenec, ravnateljica: “Šola brez otrok grozljiva”, Znana je večina rezultatov današnjega množičnega testiranja zaposlenih v šolstvu na Koroškem, Rezultati vseh 44 testiranih zaposlenih Prve OŠ Slovenj Gradec negativni, Na OŠ Radlje ob Dravi od 68 testiranih zaposlenih en rezultat pozitiven, Ravnateljica ravenskega vrtca: Uspešno je bilo testiranih 61 zaposlenih, “Delo je potekalo ažurno, dosledno in brez težav.”

Preberi še:  Letalo s slovenskimi dopustniki po trku s ptico nazaj na Brnik

prijavi se

prijavi se v svoj račun