Search
Close this search box.

Opravite premontažo pnevmatik ali nakup le-teh v AC Ravne in bodite dobrodelni

Podjetje Avto center Ravne je pripravilo dobrodelno akcijo, v okviru katere je del sredstev premontaže pnevmatik ali nakupa le-teh namenjen dvema organizacijama - Centru za socialno delo Koroška ter Društvu Hiška.
Fotografija je simbolična

Avto center Ravne je podjetje, ki kot sponzor podpira številne koroške ustvarjalce, podjetja in dogodke. Tokrat so se odločili za odlično dobrodelno akcijo PODARIMO SKUPAJ, v okviru katere namenjajo dobrodelna sredstva vsem, ki se odločijo za premontažo pnevmatik ali nakup le teh. Nakup, ki ga torej opravimo za svoje jeklene konjičke, je tokrat lahko tudi dobrodelno obarvan. Zbrana sredstva bodo po 15. novembru predali dvema izbranima organizacijama – Centru za socialno delo Koroška ter Društvu Hiška. Dobrodelna akcija je del širše kampanje #AVTOCENTERRAVNE PRESENEČENJE, v okviru katere že od oktobra potekajo različne akcije in ugodnosti za stranke.

V teh časih, ko se vse draži, se lokalno koroško podjetje Avto center Ravne odloča za dobrosrčno gesto, ki so jo poimenovali PODARIMO SKUPAJ. Del zneska od vsake plačane premontaže zimskih pnevmatik, opravljene v njihovem centru, namreč podarijo. In sicer od vsake redne premontaže kar 10 eur, od nakupa zimske pnevmatike pa 5 eur na kos. Dobrodelna akcija bo tako kot pika na i že tako ugodnim cenam, ki jih nudijo za stranke.

Vedno smo bili, smo in bomo podjetje, ki res skrbi za svoje stranke. Naši prijazni zaposleni z veseljem pomagajo in svetujejo, zanesljivi smo pri servisu, nasploh vsa leta podpiramo različne Korošce, projekte in dogodke. Ključno se mi zdi, da vračamo v lokalno okolje in da smo v teh časih, ko se vse draži, tudi dobrodelni. Naša akcija je tako le ena v okviru naše širše kampanje, s katero v teh neugodnih časih, ko razmere v panogi avtomobilizma niso najbolj rožnate, vnašamo nekaj pozitivne energije in skrbi za lokalno okolje ter naše drage stranke,” je dejal direktor Peter Stočko.

Akcija PODARIMO SKUPAJ traja do 15. 11. 2021, zbrana sredstva pa bodo podarjena 19. 11. 2021. S strani znamke Peugeot bodo dobrodelna sredstva namenjena Centru za socialno delo Koroška, s strani znamke Citroën pa Društvo Hiška z Raven.

Če želite sodelovati, vas vabijo, da pokličete in rezervirate svoj termin na 02 87 05 683/684 ali pošljete elektronsko pošto na info@avtocenter-ravne.si pod akcijo PODARIMO SKUPAJ #AVTOCENTERRAVNE PRESENEČENJE. Gre namreč za dolgoročno kampanjo, v okviru katere z znamko Citroën ves čas razveseljujejo stranke in sledilce na družbenih omrežjih: od nagradnih iger, kvizov, presenečenj z Luko Basijem, do predstavitve ekipe in podobno.

Besedilo: AC Ravne

Dogodki

Podjetje Avto center Ravne je pripravilo dobrodelno akcijo, v okviru katere je del sredstev premontaže pnevmatik ali nakupa le-teh namenjen dvema organizacijama - Centru za socialno delo Koroška ter Društvu Hiška.