Search
Close this search box.

Noč čarovnic na Ravnah: Člani Moto kluba Pankrti spekli 90 kg kostanja in izrezali več kot 100 buč (FOTO)

Noč čarovnic za otroke, ki so jo na Ravnah že enajstič zapovrstjo organizirali člani Moto kluba Pankrti Koroška, katerega predsednik je Samo Ravšer, je kljub slabemu vremenu zelo dobro uspela. Obisk je bil dober, z izvedbo prireditve pa so zadovoljni tudi organizatorji in vsi sodelujoči, ki so vsem otrokom narisali nasmeh na obraz, kar pa je najpomembnejše, saj je bila zabava namenjena njim.

Kot je po dogodku povedal Jaka Kotnik, so se imeli kljub slabšemu vremenu odlično. »Obisk je bil dober. Prireditev smo organizirali ob pomoči Občine Ravne na Koroškem ter številnih drugih društev. Na delavnicah so sodelovali različni moto klubi in DPMŽ, Društvo Sožitje Mežiške doline, lokostrelci … Pripravili smo športne igre, spekli 90kg kostanja in izrezali več kot 100 buč.

FOTOGALERIJA: Avtor fotografij – Rok Pušnik

Prisoten je bil tudi Koroški čili klub, ki je za sodelujoče skuhal čarovniški pasulj, gasilci pa so s svojo lestvijo, s katero so dvigovali otroke, dali celotnemu dogajanju se piko na i.

Pri tem naj še omenimo, da dogodek s pomočjo prostovoljcev, donatorjev, sponzorjev in Preša Lounge bar-a organizirajo za vse otroke brezplačno. Kako so se imeli lani, pa lahko preverite TUKAJ.

FOTOGALERIJA: Avtor fotogarfij – Facebook Moto klub Pankrti Koroška

Dogodki