Search
Close this search box.

FOTO: Moto klub Pankrti organiziral zabavo za otroke s poslikavo obrazov, bučami in kostanjem

Noč čarovnic za otroke, ki so jo že desetič zapovrstjo, na Ravnah na Koroškem, organizirali člani Moto kluba Pankrti, katerega predsednik je Samo Ravšer, je uspela v presežnikih.

https://www.koroskenovice.si/kultura/moto-klub-pankrti-vabijo-na-deseto-brezplacno-halloween-zabavo-za-otroke/

Razdelili so vseh 90 kg kostanja, 120 majic ter okoli 60 buč. Marsikdo se je vprašal, kako pa to zgleda motoristi in zabava za otroke. Kdor je bil v sredo z njimi, se je lahko prepričal, da odlično.

Na strani organizatorjev je bilo tokrat tudi vreme, kar je še dodatno pripomoglo k temu, da je bil obisk množičen, dogodka so se udeležili tako mladi kot mladi po srcu. Skratka navdušeni so bili vsi, tako otroci kot starši in dedki ter babice. Med obiskovalci je bilo moč večkrat slišati besede, »na Koroškem bi morali imeti več takih dogodkov«.

Otroci so bili navdušeni tako nad prikazom borilnih veščin kot nad kostanjem. Največ zanimanja pa je bilo za poslikavo obraza.

Po besedah koordinatorja zabave, Jake Kotnika so bili zadovoljni tudi organizatorji. »Smo zelo zadovoljni. Udeležencev je bilo veliko, vreme super in vzdušje tudi.«