Search
Close this search box.

Moto klub Pankrti vabi na deseto brezplačno Halloween zabavo za otroke

Moto klub Pankrti vabi na že deseto nepozabno zabavo. »Halloween« zabava za otroke bo potekala, 31. 10. 2018 od 13.00 naprej, v Preša Loung baru na Ravnah na Koroškem. Med čarovnice in čarovnike bodo razdelili 90 kg kostanja, 120 majic ter okoli 60 buč. Vstop je prost.

Kot je povedal letošnji koordinator projekta Jaka Kotnik, gre že za jubilejno deseto prireditev, katere idejni vodja je Sebastjan Krejan, organizator pa Moto klub Pankrti. Že vrsto let jim z veseljem priskočijo na pomoč tudi druga društva, med njimi Društvo Sožitje Mežiške doline, DPMŽ, Moto klubi iz okolice MK Apache Riders, MK Krampus, MK Ram Riders, MC Gremium …

Dogodek s pomočjo prostovoljcev, donatorjev, sponzorjev in Preša Lounge bar-a organizirajo za vse otroke brezplačno. Vsako leto se ga udeleži med 250 in 300 otrok. Letos jih je pri organizaciji dogodka, katerega vrednost ocenjujejo na približno 2.500 evrov, z donacijo podprla tudi Občina Ravne na Koroškem, za kar so jim po besedah Kotnika zelo hvaležni. Pri izvedbi projekta pa jih je podprl tudi poslanec DZ Jani Prednik.

Kot zanimivost gre omenit, da se jim bodo pridružili tudi Judoisti iz Judo Kluba Ravne ter Lokostrelci z Raven na Koroškem in Dravograda, ki bodo še dodatno popestrili že tako pestro dogajanje.

Prireditev bodo izvedli v vsakem vremenu, v primeru dežja, se dogajanje prestavi v Prešo.

 

Dogodki