Search
Close this search box.

Kljub ukrepom za zajezitev epidemije so v MO Slovenj Gradec uspeli realizirati vse zastavljene cilje (VIDEO)

V Slovenj Gradcu so v letu 2021 izvedli številne projekte, ki so jih zdaj združili tudi v kratko video predstavitev.

VIDEO: Kljub ukrepom za zajezitev epidemije so v MO Slovenj Gradec uspeli realizirati vse zastavljene cilje

Kljub ukrepom za zajezitev epidemije so v MO Slovenj Gradec uspeli realizirati vse zastavljene cilje, “zato lahko označimo leto 2021 kot eno najuspešnejših let občine”, so navedli.

V lanskoletnih projektih so se lotili izgradnje bazenskega kompleksa s parkom urbanih športov, projekt ultrafiltracije oz. izboljšanje oskrbe z pitno vodo, zaključek gradnje toplarne. Obnovili so veliko število lokalnih in gozdnih cest, ki so bile potrebne obnove in zgradili krožišče v Šmartnem.

Pravkar pa so začeli z ureditvijo mestnih ulic, poteka tudi izgradnja kolesarskih poti po mestni občini in pa izgradnja kanalizacij in vodovoda na območjih, kjer tega standarda občani do zdaj niso bili deležni, s tem pa tudi sofinanciranja majhnih čistilnih naprav tam, kjer izgradnja kanalizacije ni možna. V nastajanju je tudi poslovna cona Pameče 3, ureditev pločnikov, javne razsvetljave, mostov.

Preberite tudi: Slovenj Gradec v postopke participativnega proračuna in zvišanje cen programov vrtca. Potegujejo se tudi za gradnjo negovalne bolnišnice

Pri tem naj vas spomnimo, da na izvedbo projektov v letu 2022 lahko vplivate tudi vi. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Vir: MO Slovenj Gradec

Dogodki

V Slovenj Gradcu so v letu 2021 izvedli številne projekte, ki so jih zdaj združili tudi v kratko video predstavitev.