Search
Close this search box.

Vabljeni, da v sklopu participativnega proračuna MO Slovenj Gradec predlagate projekt, ki bi po vašem mnenju obogatil vaš kraj (VIDEO)

MO Slovenj Gradec ta četrtek pripravlja prvo delavnice na temo izvajanja participativnega proračuna v občini.
Fotografija je simbolična

Pred vami je edinstvena priložnost, da v sklopu participativnega proračuna Mestni občini Slovenj Gradec predlagate projekt, ki bi po vašem mnenju obogatil vaš kraj. Proces je zastavljen tako, da projekt predlagate, nato pa, če ustreza merilom, o njem glasujejo vaši sokrajani. Izglasovane projekte bo občina izvedla v letih 2022 in 2023. Zato vas vabijo na delavnice, kjer boste izvedeli vse o procesu in skupaj s sokrajani razpravljali o tem, kateri projekti bi doprinesli kvaliteti bivanja v vaši občini. Na delavnicah bo prisoten tudi župan Tilen Klugler.

Vljudno vas vabimo, da se v čim večjem številu udeležite prve delavnice na temo izvajanja participativnega proračuna v MOSG. Prosimo Vas, da delite povezavo, da doseže čim več uporabnikov Facebooka, naših soobčank in soobčanov.Prva delavnica bo v četrtek, 24. marca 2022, ob 18. uri, na naslednji povezavi: shorturl.at/hvBJT,” so zapisali na spletni strani slovenjgraške občine.

VIDEO: Oddaja o participativnem proračunu v MO Slovenj Gradec

Izvedbe participativnega proračuna se v občini letos lotevajo prvič, a so se nanj dlje časa pripravljali.

Pri tem naj omenimo, da je za izvedbo participativnega proračuna v MO Slovenj Gradec v letošnjem 39 milijonov evrov vrednem proračunu namenjenih 100.000 evrov. Več o rekordno visokem proračunu, ki je visok predvsem zaradi velikih projektov, podprtih z evropskimi in državnimi sredstvi, si lahko preberete TUKAJ.

Vir: MO Slovenj Gradec

Dogodki

MO Slovenj Gradec ta četrtek pripravlja prvo delavnice na temo izvajanja participativnega proračuna v občini.