Search
Close this search box.

Kam za novo leto na Koroškem?

Doživite čar domačih krajev na silvestrovo. Ulice in trge v središčih bodo preplavile dobre želje, pokanje penin in raznovrstna glasba za vsakogar. Poglejte kje na Koroškem lahko na prostem vstopite v novo leto.

MEŽICA:

V Mežici bodo oder greli člani ansambla Škorpijoni, ki bodo z vami odštevali zadnje minute v novem letu. Organizatorji pa bodo poskrbeli, da boste vsi občani Mežice, ki boste na prireditvenem prostoru do 24. ure dobili brezplačno zakuhano vino. Več si preberite TUKAJ.

PECA:

Če še nimate prave ideje, kje, kako in s kom preživeti najdaljšo noč v letu, je Planinsko društvo Mežica za vas pripravilo odlično ponudbo. Pripravljajo namreč pestro druženje, ki vključuje pijačo dobrodošlice, silvestrsko večerjo, penino, kislo juho, nočitev in zajtrk. Več si poglejte TUKAJ.

PREVALJE:

Tudi na Prevaljah pripravljajo silvestrovanje na prostem, ki bo na Vandrovskem trgu. Organizatorji bodo poskrbeli za zakuhančka in glasbo, ob polnoči pa bo namesto ognjemeta laser show.

RAVNE NA KOROŠKEM:

Zvečer od 22. ure naprej vas Občina Ravne na Koroškem in Zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti (ZKŠTM) vabita na Mestni plato pred trgovino TUŠ, na silvestrovanje na prostem. Zabave se bo med drugim udeležil župan drTomaž Rožen, ki bo s prisotnimi ob polnoči tudi nazdravil. Več TUKAJ.

SLOVENJ GRADEC:

Slovo od starega leta bo zabavno tudi v Slovenj Gradcu, kjer boste v novo leto vstopili s člani skupine DWAJG. Silvestrovanje bo na prireditvenem odru na Glavnem trgu od 22. ure dalje. Več TUKAJ.

RADLJE OB DRAVI:

Tudi letos bo v Radljah ob Dravi tradicionalno silvestrovanje na prostem. Okrepčali se boste lahko s čajem ali kuhanim vinom.

Vsi objavljeni podatki o silvestrovanjih na prostem so pridobljeni iz javnih objav organizatorjev na internetu.

Dogodki