Search
Close this search box.

Na Ravne na silvestrski tek in silvestrovanje na prostem s Pvaninskimi Abuhi

Zadnji dan letošnjega leta na Ravnah pripravljajo že 28. tradicionalni silvestrski tek in silvestrovanje na prostem s Pvaninskimi Abuhi, ki se ga bo udeležil tudi župan dr. Tomaž Rožen.

V torek, 31. 12. 2019, bodo na Ravnah s tradicionalnim silvestrskim tekom poskrbeli za zdrav duh v zdravem telesu, zvečer pa za nepozaben skok v novo leto s skupino Pvaninski Abuhi. Silvestrski tek se bo pričel s štartom otrok ob 14.30 in štartom moških in žensk ob 15. uri. Predprijave so sicer že zaključene, še vedno pa se lahko nanj prijavite tudi v torek med 13. in 14. uro na OŠ Koroški jeklarji (stranski vhod v telovadnico). Startnine ni. Več o samem teku si lahko preberete TUKAJ.

Zvečer od 22. ure naprej pa vas Občina Ravne na Koroškem in Zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti (ZKŠTM) vabita na Mestni plato pred trgovino TUŠ, na silvestrovanje na prostem. Zabave se bo med drugim udeležil župan dr. Tomaž Rožen, ki bo s prisotnimi ob polnoči tudi nazdravil.

Organizatorji silvestrovanje na prostem pa sporočajo: “Ognjemeta letos ne bo, saj smo se vključili v akcijo proti pirotehnik.”

Dogodki