Search
Close this search box.

V Mežici bodo skočili v novo leto z ansamblom Škorpijoni

Že veste kje boste preživeli najdaljšo noč v letošnjem letu? V Mežici bodo v okvirju Veselega decembra v Mežici poskrbeli za zabavo tudi na silvestrovo.

V okvirju Veselega decembra v Mežici so organizatorji pripravili vrsto dogodkov za vse okuse, tako so včeraj pred Narodnim domom uprizorili žive jaslice, ki so pričarale pravo božično pravljico. V Športni dvorani Osnovne šole Mežica so pripravili Božično-novoletni koncert Pihalnega orkestra Rudnika Mežica z gosti Abba, kjer so prepevale Marijana Mlinar, Vera Trafela in Arijana Rojko, zvečer pa je pred Narodnim domom z božičnim koncertom postregla Nina Pušlar in skupina Another Funky Winter.

Jutri bo s pričetkom ob 19. uri v veliki dvorani Narodnega doma Gala koncert z Magnificom“Kavboj. Šansonjer. Sinonim za balkan-disko-šlager” kot so ga opisali v Narodnem domu Mežica bo postregel s svojimi največjimi hiti.

Ker pa je koncert v domu razprodan, so organizatorji pripravili veliko presenečenje. Vsi ljubitelji dobre glasbe, ki ste ostali brez karte za koncert Magnifica, ga boste lahko v petek ob 19. uri poslušali PRED Narodnim domom v Mežici.

Kasneje vas bodo pred Narodnim domom zabavali tudi člani skupine Farty Animals, ki bodo kot jim je v navadi zaigrali skladbe rock’n’roll hitov, klasičnih rock balad, kar pa ponavadi začinijo še s ščepcem balkanskega etna, countrya in slovenskih popevk. V soboto, 28. decembra pa boste prišli na račun vsi ljubitelji rock glasbe, saj v Mežico prihajajo Pero Lovšin in Španski borci ter Juicy Pussy ter Acid.

KAJ SO PRIPRAVILI ZA NAJDALJŠO NOČ V LETU?

Slovo od starega leta bo zabavno tudi v Mežici. Oder bodo greli člani ansambla Škorpijoni, ki bodo z vami odštevali zadnje minute v novem letu.

Organizatorji pa bodo poskrbeli, da boste vsi občani Mežice, ki boste na prireditvenem prostoru do 24. ure dobili brezplačno zakuhano vino.

Zadnje minute boste lahko odštevali z ansamblom Škorpijoni.
Silvestrovanje v Mežici.

Da boste lažje zdržali do najdaljše noči v letu, se pridružite veselemu dogajanju v Mežici, ki ga v decembru ne manjka.

Celoten seznam prireditev, ki jih pripravljajo v sklopu prireditve Veseli december v Mežici si lahko pogledate TUKAJ.

Preberite tudi: Udeleženci veselega decembra v Mežici navdušeni nad pestrim dogajanjem in številnimi dogodki (FOTO), V Mežici bo gala koncert z Magnificom ter rock večer s Perom Lovšinom.

VIR: Veseli december v Mežici

Dogodki