Search
Close this search box.

V Slovenj Gradcu bodo zadnje minute v letu odštevali s skupino DWAJG

Bliža se najdaljša noč v letu. Nekateri jo bodo praznovali doma z najbližjimi, nekateri v tujini, nekateri ob morju, nekateri na prostem… Že veste kje boste vi preživeli najdaljšo noč v letošnjem letu? Silvestrovanje na prostem bodo pripravili tudi v Slovenj Gradcu.

Slovo od starega leta bo zabavno tudi v Slovenj Gradcu, kjer bodo z vami odštevali zadnje minute v novem letu člani skupine DWAJG. Silvestrovanje bo na prireditvenem odru na Glavnem trgu od 22. ure dalje.

Silvestrovanje v Slovenj Gradcu s skupino DWAJG.

Da boste lažje zdržali do najdaljše noči v letu, se pridružite veselemu dogajanju v ponedeljek, ko bo gledališče Smejček ob 17. uri pripravilo otroško predstavo “Čarodejka Binka”, po predstavi pa bo otroke obiskal in obdaril Dedek Mraz.

Naj spomnimo, da so v času veselega decembra v Slovenj Gradcu pripravili tudi nagradno igro – decembrski nakupi, ki poteka od 19. 12 do 29. 12. 2019. Sodelujete lahko tako, da pri izbranih ponudnikih izpolnite nagradni kupon in ga oddate v nagradno skrinjico. Vsi oddani kuponi bodo vključeni v nagradno žrebanje za prve tri nagrade ter ostale praktične nagrade posameznih ponudnikov. Žrebanje bo 30. 12. 2019 ob 18. uri na Glavnem trgu v okviru prireditve Dedek Mraz.

Silvestrovanje na prostem pa bo tudi v Mežici in na Ravnah. S kom bodo skočili v novo leto preverite TUKAJ in TUKAJ.

Dogodki