Glasujmo: Korošica Ana Oder potrebuje našo podporo

Finalna prireditev Miss Slovenije 2022 bo 4. septembra ob 20.00 na 'Skupnem placu', prireditvenem prostoru v Braslovčah. Že danes pa lahko glasujete za svojo favoritko. Med dekleti, ki se potegujejo za laskavi naziv, je tudi Korošica Ana Oder, ki si je po uspešni predstavitvi v polfinalu zagotovila vstopnico za finale, kjer se bo za laskavi naziv Miss Slovenije 2022, potegovalo 20 kandidatk.

V polfinalnem izboru, ki je potekal februarja, se je predstavilo 29 kandidatk, ki prihajajo iz različnih slovenskih krajev, med njimi tudi 20-letna Ana Oder, sicer aktivna športnica, ki prosti čas posveča tudi igranju na klavir in petju. Zdaj pa je na vrsti finalni izbor. Nasmejana in komunikativna Korošica, ki si v prihodnosti želi odpreti kozmetični salon, zdaj pa obiskuje Višjo strokovno šolo Novo mesto, smer kozmetika, bo vesela vsakega glasu. 

Glasovanje se šteje kot en član žirije na finalni prireditvi Miss Slovenije 2022 in poteka od 21. 8. 2022 do 31. 8. 2022 do 20.00 na uradni Facebook strani “Miss Slovenia for Miss World (Official)”. Vsaka finalistka glasove pridobiva z všečkanjem (like). Na glasovanju lahko sodelujejo vsi registrirani uporabniki Facebooka. Pri tem organizatorji tekmovanja opozarjajo, da bodo šteli le glasovi, pridobljeni do navedenega končnega roka glasovanja. Vsi žaljivi ali po mnenju organizatorja neprimerni komentarji bodo odstranjeni skupaj z njihovimi avtorji, s tem pa bodo odšteti tudi všečki teh uporabnikov. Za Ano Oder lahko glasujete TUKAJ.

Projekt Miss Slovenije se je pred leti iz klasičnega lepotnega tekmovanja razvil v projekt z vsebino, ki deluje pod sloganom Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo. V ospredje postavlja slovensko podjetništvo, turizem, glasbenike, avtorje, slovensko kulturno in naravno dediščino ter tako Slovence spodbuja k povezovanju, medsebojni pomoči in sodelovanju, prav tako pa jih ozavešča o pomembnosti negovanja narodne zavesti. Ob spoštovanju drugih narodov verjame, da je pomembno, da cenimo in gradimo svojo državo in narodno identiteto. Pod uradnim sloganom projekta se zato vsako leto povezuje s slovenskimi podjetji, umetniki, glasbeniki, športniki ter mnogimi drugim in jih spodbuja k povezovanju ter ustvarjanju skupne zgodbe.

Kandidatke, ki pri projektu sodelujejo so deležne celega leta priprav, pri tem pa jim ob strani stojijo ekipa Miss Slovenije ter izbrani poslovni partnerji projekta. Skupaj s poslovnimi partnerji jim med drugim nudijo znanje, enkratne izkušnje ter priložnosti na področjih podjetništva, marketinga, turizma, mode, javnega nastopanja in še marsikaj. Dogodki se izvajajo po celotni Sloveniji, saj si prizadevajo podpirati različne slovenske kraje, prav tako pa ne želijo celotnega dogajanja projekta Miss Slovenije usrediščiti samo v enem slovenskem mestu. Več o celotnem projektu si lahko preberete TUKAJ.