Search
Close this search box.

Med polfinalistkami Miss Slovenije Korošica Ana Oder. Do laskavega naziva ji lahko pomagate tudi vi (VIDEO in FOTO)

Izbor Miss Slovenije 2022 je v polnem teku. Med polfinalistkami pa je tudi Korošica Ana Oder iz Mislinje, kateri lahko do laskavega naziva pomagate tudi vi. Glasovanje je odprto do 24. februarja.

VIDEO: Korošica Ana Oder – Polfinalistka Miss Slovenije 2022

Projekt Miss Slovenije se je pred leti iz klasičnega lepotnega tekmovanja razvil v projekt z vsebino, ki deluje pod sloganom Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo. V ospredje postavlja slovensko podjetništvo, turizem, glasbenike, avtorje, slovensko kulturno in naravno dediščino ter tako Slovence spodbuja k povezovanju, medsebojni pomoči in sodelovanju, prav tako pa jih ozavešča o pomembnosti negovanja narodne zavesti. Ob spoštovanju drugih narodov verjame, da je pomembno, da cenimo in gradimo svojo državo in narodno identiteto. Pod uradnim sloganom projekta se zato vsako leto povezuje s slovenskimi podjetji, umetniki, glasbeniki, športniki ter mnogimi drugim in jih spodbuja k povezovanju ter ustvarjanju skupne zgodbe.

Kandidatke, ki pri projektu sodelujejo so deležne celega leta priprav, pri tem pa jim ob strani stojijo ekipa Miss Slovenije ter izbrani poslovni partnerji projekta. Skupaj s poslovnimi partnerji jim med drugim nudijo znanje, enkratne izkušnje ter priložnosti na področjih podjetništva, marketinga, turizma, mode, javnega nastopanja in še marsikaj. Dogodki se izvajajo po celotni Sloveniji, saj si prizadevajo podpirati različne slovenske kraje, prav tako pa ne želijo celotnega dogajanja projekta Miss Slovenije usrediščiti samo v enem slovenskem mestu. Več o celotnem projektu si lahko preberete TUKAJ.

V polfinalnem izboru se predstavlja 29 kandidatk, ki prihajajo iz različnih slovenskih krajev, med njimi pa je tudi 20-letna Ana Oder, sicer aktivna športnica, ki prosti čas posveča tudi igranju na klavir in petju. Nasmejana in komunikativna Korošica si v prihodnosti želi odpreti kozmetični salon, zdaj pa obiskuje Višjo strokovno šolo Novo mesto, smer kozmetika.

Na vprašanje, zakaj se je prijavila na izbor in kakšna ima pričakovanja, je Ana za Koroške Novice pojasnila, da je že nekaj let spremljala tovrstna tekmovanja in ugibala, ali bi bilo to tudi zanjo. “Večina jih tekmovanje za Miss Slovenije smatra kot lepotno tekmovanje, v resnici pa gre za projekt, ki traja celo leto in je poln različnih preizkušenj, kot so priprave, izobraževanja in dogodki. Zato sem se odločila, da se prijavim, saj je to zame ena velika življenjska preizkušnja, hkrati pa verjamem, da bom ne glede na končni izid, v izboru pridobila številne izkušnje in nova znanja. Že sedaj sem jih,” pove Ana, , ki si želi pridobiti tudi čim več poznanstev, osebnostno rasti in se oblikovati. Seveda pa si tako kot ostale kandidatke tudi ona želi uvrstitve v finale.

Mlada in ambiciozna Mislinjčanka bo vesela tudi vsakega vašega glasu, ki ji lahko odpre pot do finala. Zanjo lahko glasujete TUKAJ.

Finalistke bo sicer izbrala komisija na podlagi dejavnosti med projektom. Do finala pa lahko kandidatkam pomagate tudi vi. Glasovanje se namreč šteje kot en član žirije na polfinalni prireditvi Miss Slovenije 2022. Glasovanje poteka od 14. 2. 2022 do 24. 2. 2022 do 20:00 ure na uradni Facebook strani “Miss Slovenia for Miss World (Official)”. Vsaka polfinalistka glasove pridobiva z všečkanjem (like). Na glasovanju lahko sodelujejo vsi registrirani uporabniki Facebooka. Šteli bodo le glasovi, pridobljeni do navedenega končnega roka glasovanja. Vsi žaljivi ali po mnenju organizatorja neprimerni komentarji bodo odstranjeni skupaj z njihovimi avtorji, s tem pa bodo odšteti tudi všečki teh uporabnikov.

Finalno tekmovanje za miss Slovenije bo v Braslovčah. Zmagovalka in nosilka naziva Miss Slovenije pa bo imela tudi priložnosti, da se bo udeležila svetovnega izbora.

Dogodki

Izbor Miss Slovenije 2022 je v polnem teku. Med polfinalistkami pa je tudi Korošica Ana Oder iz Mislinje, kateri lahko do laskavega naziva pomagate tudi vi. Glasovanje je odprto do 24. februarja.