Search
Close this search box.

Bivša Paloma s prenovljeno podobo, novo proizvodnjo in jasno poslovno vizijo uspešnega podjetja UR-NA (VIDEO in FOTO)

Mežiško podjetje UR-NA, katerega solastnika sta Sašo in Nastja Uranc, je danes na Prevaljah odprlo vrata za poslovne partnerje. V petek, 20. 9. 2019, pa pripravljajo dan odprtih vrat za javnost.

VIDEO: Generalni direktor podjetja UR-NA Srečko Černjak: “Danes praznujemo dvojni jubilej, in sicer 40-letnico našega podjetja in še pomembnejšo pridobitev, otvoritev novih poslovnih prostorov.”

[aiovg_video id=96050]

V podjetju UR-NA, d.o.o. so strokovnjaki za vzmeti, izdelujejo vse vrste vzmeti – tlačne, natezne in torzijske ter izdelke iz vzmetne žice oz. traku. Skoraj 40 let so se proizvodnjo vzmeti ukvarjali v Mežici, od zdaj naprej pa jih najdete na Prevaljah, v nekdanjih prostorih tovarne Paloma, na naslovu Nicina 10, kjer bodo nadaljevali uspešno poslovno pot in pisali novo zgodbo.

FOTO: Nika Hölcl Praper

Več o podjetju in njegovi zgodovini si lahko preberete v prispevku, ki smo ga na naši spletni strani objavili lani oktobra, najdete pa ga TUKAJ.

FOTO: arhiv Koroške Novice.
Prevaljski župan dr. Matic Tasič: “Ni me toliko skrbela vsebina, ker po taki življenjski zgodbi, ko firma organsko raste iz nič, me vsebina res ni skrbela, bolj skrbela me je forma oziroma kaj bo s fasado.”

VIDEO: Nagovor župana dr. Matica Tasiča ob uradnem odprtju podjetja UR-NA:

[aiovg_video id=96052]

Dr. Matic Tasič: “Ko sem pogledal v oči Saša, njegov pogled, njegovo prepričanje, me je prepričalo, da sem si rekel, to je to, pozitivna zgodba. Danes lahko rečem samo, moj poklon, da stojimo pred prenovljeno stavbo, ki ima vsebino in bodočnost”.

FOTO: Nika Hölcl Praper

VIDEO: Uradno odprtje podjetja UR-NA na Prevaljah. Govor: Sašo Uranc, lastnik podjetja

[aiovg_video id=96055]

Sašo Uranc: “Zaposleni, ki ste srce podjetja in razvoja, ste vztrajno sledili razvojnim načrtom, ki so se zdeli včasih preoptimistični in nedosegljivi. Kupci nas s svojimi vedno novimi zahtevami neprestano drezate, da vztrajno korakamo naprej po začrtani poti. Dobavitelji ste nepogrešljiv člen razvoja našega podjetja. Zahvala pa gre tudi najožjim družinskim članom in družinskim članom naših zaposlenih.”

FOTO: Nika Hölcl Praper

V prenovljenih prostorih bivše Palome so svoj prostor našli tudi drugi podjetniki. Podjetje UR-NA je namreč del prostora že oddalo v najem. Zunanja parkirišča uporablja podjetje Nomago, v delu glavne stavbe pa je minuli vikend svoja vrata odprlo prav tako mežiško podjetje, fitnes Herkul, ki se razprostira na približno 500 kvadratnih metrih.

Preberite tudi: Največji fitnes na Koroškem – Fitnes center Herkul Gym od danes naprej na novi lokaciji: “Še večji, še boljši in s še več ponudbe kot do zdaj” (VIDEO in FOTO)

Podjetje UR-NA pa v najem ponuja še 150 kvadratnih metrov pisarn, ki so primerne za storitveno dejavnost, na razpolago pa je še tudi prostor, ki je ločen od glavne stavbe v velikosti 400 kvadratnih metrov.

FOTO: Nika Hölcl Praper

Za javnost bodo vrata podjetja odprli v petek, 20. septembra, ko se lahko oglasite pri njih med 12.00 in 15.00 uro ter si ogledate, kako zgledajo prenovljeni prostori nekdanje tovarne Paloma na Prevaljah.

FOTOGALERIJA: Nika Hölcl Praper

Dogodki