Ana Dušica ob spremljavi klavirja zapela to narodno pesem (VIDEO)

Slovenjgradčanka Ana Dušica, ki je prepevala pri Ansamblu Francija Zemeta, Bratih Slatinek, pri Vižarjih, nazadnje pa je bila pevka ansambla Vrli muzikanti, zdaj pa že dve leti žanje uspehe na samostojni glasbeni poti, tudi v teh časih ne miruje. Pred dnevi je tako posnela še eno priredbo, tokrat ob spremljavi klavirja.

Tako se v teh dneh predstavlja s priredbo narodne pesmi Kje so tiste stezice. “S to pesmijo se glasbeniki sprašujemo, kje so lepi časi … Saj žal, glasbeniki se vedno nismo na odru, kjer si želimo biti”, ob objavi novega projekta pove Ana Dušica.

Na klavirju jo spremlja Samo Jezovšek, ki sodeluje tudi z Markom Vozljem Vozlja in Mojstri. Snemala pa sta v studiu Benjamina Merzdovnika.

Pri tem naj še omenimo, da je konec leta Ana Dušica predstavila še eno novo pesem, tokrat bolj poskočno. Kot je dejala, je bil po treh baladah že čas, da se javnosti predstavi še s kakšno bolj hitro pesmijo. “In ravno takšna je “Še pa še”, s katero je želela med njene oboževalce prenesti optimistično sporočilo. “Še pa še” zdaj zavrti me …, o čemer smo poročali TUKAJ.

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije