Ana Dušica posnela videospot za pesem Še pa še (VIDEO)

Slovenjgradčanka Ana Dušica, ki je prepevala pri Ansamblu Francija Zemeta, Bratih Slatinek, pri Vižarjih, nazadnje pa je bila pevka ansambla Vrli muzikanti, se je lani odločila za samostojno pot. V zadnjem letu je uspešno izpeljala že številne projekte, v teh dneh pa je z ekipo posnela tudi nov videospot.

Ana Dušica je v letu 2019 izdala samostojno pesem Brez trnja ni ljubezni, za katero je besedilo in glasbo spisal njen partner Miran Merzdovnik, pri aranžmaju pa ji je pomagal Tomaž Rebernak. Nakar je leta 2020 sledila še pesem Tam, kjer bom ljubljena in priredba pesmi Ljubezen je roža. Novembra lani je javnosti predstavila priredbo pesmi Jelenček Rudolf. Tik pred prazničnim časom, pa je lani združila moči s prijateljico Majo Mirkac, s katero sta v duetu predstavili pesem Zvezde na nebu Žare.

V teh dneh pa Štajerka, ki pravi, da je po srcu Korošica, predstavlja še eno novo pesem, tokrat bolj poskočno. Kot je dejala, je bil po treh baladah že čas, da se javnosti predstavi še s kakšno bolj hitro pesmijo. “In ravno takšna je “Še pa še”, s katero med nas prinaša optimistično sporočilo. “Še pa še” zdaj zavrti me … Ob tem pa trdno verjame, da se bo kmalu spet plesalo kot nekoč.

Glasba in besedilo: Miran Merzdovnik. Aranžma: Benjamin Merzdovnik. Avdio produkcija: Benjamin Merzdovnik, AVMStudio. Video produkcija: Foto Anka Holcman. V videospotu so igrali: Neli K., Marjetka M., Ksenija U., Alenka K., Joža M., Matjaž K., Miran M., Janez K., Brane U., Miki M..

Glasbo, besedilo in aranžma zanjo je napisal njen partner Miran Merzdovnik, sicer pevec pri Veselih Begunjčanih, snemanje pa je potekalo v studiu pri Miranovem sinu Benjaminu Merzdovniku, ki je odigral tudi večino inštrumentov. Pred dnevi pa je pevka z ekipo za omenjeno pesem posnela tudi videospot.

Pri tem naj še omenimo, da Ana Dušica sodeluje tudi z Andeškim hramom, kje vodi zborovsko petje in organizira različne ustvarjalne delavnice.

Kot je za Koroške Novice povedala Ana Dušica, so za snemanje videospota izbrali Kozolec pri Dobrovskem gradu, kozolec Hartenštajn. “Snemanje je potekalo v “domačem” mehurčku, ob prijetnem vzdušju in ob obilici pozitivne energije. Vlogo mladega para sta odlično odigrala sestra in brat,” je še dejala priljubljena pevka, ki že snuje nove načrte. Ob tej priložnosti pa se zahvaljuje vsem, ki ji na njeni glasbeni poti stojijo ob strani in jo podpirajo.

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Tanja
Tanja
1 leto nazaj

Te poznam že od otroštva in se spominjam kako si uživala v prepevanju. Z vztrajnostjo in voljo si uresničila svoje otroške sanje postati pevka. Želim ti vse dobro in veliko uspehov na glasbeni poti. Tanja iz Olimja